Sisustusähky

Mikä lienee syysväsymys iskenyt meikäläiseen, mutta ei tunnu sisustuspuuhatkaan tällä hetkellä juuri innostavan. Tai sitten nyt kaivataan vaan hieman rauhallisempaa ajanjaksoa kodissa vastapainoksi alkusyksyn sisustusmyllerryksille. Oli miten oli, nyt ei juuri uutta kotona synny ja huonekalut sekä sisustusesineet saavat olla ainakin melko rauhassa omilla paikoillaan ilman sen suurempia mööbliseerauspuuskia.


Joulua en ole vielä laittanut kotiin ollenkaan, vaikka useampana iltana olen miettinyt, että pitäisi ainakin tarkistaa kausivalojen tilanne. Luulen, että tänä vuonna mennään joulukoristeiden suhteen melko minimalistisella linjalla. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että kovin paljoa en härpäkettä kaipaa, vaan joulun tunnelmaa tuodaa sitten mieluummin kukin ja kynttilöin. 

Jonkinlainen talveen laskeutuminen siis käynnissä myös sisustuspuuhien osalta. Kaikkein mieluiten tietysti tekisin niin kuin muumit: söisin napani täyteen pannukakkuja ja vetäisin sitten peiton korviini koko talven ja pimeän vuodenajan yli. Siihen asti kun se ei ole mahdollista, sytytän kynttilät olohuoneeseen, kaadan itselleni kupillisen teetä ja nautin hämärän hyssystä.

Hiljeneekö muilla sisustusinto syksyn ja talven myötä, vai vieläkö riittää intoa kodin laittamiseen?

2 kommenttia

  1. Välillä tulee aikoja, kun ei sisustelu innosta. No, toisaalta mitä sitä muuttamaan jos sisustus vaikuttaa hyvältä. Hetki vielä ja sitten pääseekin sisustelemaan kotia joulua ajatellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sisustaminen kuten muutkin harrastusinnostukset kulkee vähän aaltoillen ja niin saakin olla. Kyllä mä kotoa keksisin montakin parannettavaa juttua, mutta eiköhän ne odota sinne kevääseenkin vallan hyvin. :)

      Poista