Sisustajan joululahjavinkit

Nyt joulu on jo sen verran lähellä ja säidenkin muututtua talvisiksi voi jo aivan hyvillä mielin alkaa pohtia jouluvalmisteluja ja ensimmäisiä lahjahankintojakin jo tehdä. Omalla lahjatoivelistallani keikkuvat vuodesta toiseen samat klassikot, eli vihreät kuulat ja villasukat, mutta keräsin tähän postaukseen muutamia lahjaideoita sisustajille vähän laajemminkin.

♥IHANIMMAT SISUSTUSLAHJAT♥

Torkkupeitot ovat aina varma lahjaidea ja tulevat varmasti hyvään käyttöön pitkän talven pimeinä iltoina. Marokkolaiset pouffit ovat myös olleet erittäin suosittuja ja haluttuja viime vuosina. Tuollaisen konjakin värisen voisin vastaan sanomatta kotiuttaa omaankin olohuoneeseen, mutta myös muut värit ovat todella kauniita. Ja ne jalat voi sieltä torkkupeiton uumenista paleltumatta nostaa rahin päälle kun jalassa on hauskat ja lämmittävät Nepal huopatossut

Kynttilät ja erilaiset kauniit kynttilänjalat tai tuikkulyhdyt ovat myös ihania lahjoja. Kotiin tosin helposti kertyy eriparisten tuikkukippojen armeija, joten jonkin yhtenäisen sarjan kerääminen näissäkään ei ole hassumpi idea. Esimerkiksi Iittalan Festivoissa on kokovaihtoehtoja ja ne näyttävät upealta suuremmassa ryhmässä. Toinen ihana vaihtoehto voisi olla vaikkapa eri väristen Kivi- tai Kastehelmi tuikkulyhtyjen keräily lahjoina.

Iittalan Leimu -valaisin pääsi mukaan kollaasiin, sillä olen itse sitä ihaillut ilmestymisestään lähtien. Valaisin on tosin melko arvokas, joten ei ehkä ainakaan ihan pikkujoululahjaksi sovellu. Joskus voi kuitenkin olla ihan toimiva idea hankkia vaikkapa porukalla yksi hieman arvokkaampi lahja, kuin monta pienempää pakettia.  Kiinassa ei kellon antaminen lahjaksi ole sopivaa, mutta uskon, että moni suomalainen sisustaja ihastuisi, jos joululahjapaketista putkahtaisi designkello

Myös sisustuslehtitilaukset ovat varmasti toivottuja ja nappiin osuvia lahjoja. Oma lehtisuosikkini on Unelmien Talo ja Koti (jonka aina pääsenkin lukemaan tuoreeltaan äidin lehtihyllystä), mutta monella muullakin lehdellä on voimassa kivoja tarjouksia näin joulun alla. (Tsekkaa mm. Koti ja Keittiö tai Avotakka).
Oman kokemukseni mukaan leikkuulautoja ei koskaan ole liikaa ja varsinkin kauniit leikkuulaudat ovat monikäyttöisiä. Nämä ihastuttavat pähkinäpuiset leikkuulaudat löydät ZocohomeltaKastehelmi-sarja on monen sisustajan suosikkisarjoja. Tuttujen lasiastioiden ja tuikkukuppien lisäksi sarjasta löytyy mm. tarjoilulautasiavaneritarjottimia ja keittiöpyyhkeitä. Astialahjan voi täydentää vaikkapa kauniilla tiskirätillä tai hienoilla tableteilla.

Ihana huopapalloista valmistettu ovikranssi ei ole niin jouluinen, etteikö sitä voisi pitää koristuksena hieman pidempäänkin. Hamam-pyyhkeet ovat rantautuneet viime aikoina moneen kotiin ja niitä kehutaan kovin. Itse en ole vielä päässyt testaamaan pyyhkeiden ylivertaisuutta, mutta nämä harmaat hamam-pyyhkeet ovat ainakin omalla ostoslistallani.
Mitä sinun lahjatoivelistaltasi löytyy? Entä oletko jo hankkinut tai tehnyt lahjoja läheisillesi? Jaa omat lahjaideasi kommenttikentässä!


Postaus sisältää affiliate-linkkejä

2 kommenttia

  1. Kivat vinkit olet koonut. Voisi melkein olla oma lahjalistani. ;) Festivon korkeinta kynttiläjalkaa haaveilen löytäväni kirppikseltä tms. Kolme matalampaa sain perinnöksi ja korkea olisi hieno lisä.

    VastaaPoista
  2. Festivoa jo löytyy, ovat lainassa äidilläni nyt. Leimu-valaisin on kaunis, mutta meillä se ei säilyisi ehjänä, luulen niin.

    VastaaPoista