Mielen ja kehon lämmitystä syksyisillä tuotteilla / Weranna's

Törmäsin jokunen päivä sitten nettiä selaillessani aivan ihanaan verkkoputiikkiin nimeltä Weranna's. Kaupan ja tuotteiden lähempi tarkastelu osoittautuikin todella mukavaksi yllätykseksi, sillä kaupan tuotteet nostattavat hymyn huulille sympaattisella olemuksellaan ja halun kääriytyä peiton sisälle, huopatossut jalassa siemailemaan lämmittävää inkivääriteetä.

Weranna's on suomalaisen omistajakaksikon Maijan ja Riikan yritys, jonka nimissä he tuovat maahan oikeita hyvän mielen tuotteita. Putiikki on täynnä kauniita asioita ja esineitä, joita ostamalla voit tukea vaikkapa Madagaskarilaista äitiysklinikkaa tai turvakotitoimintaa joko Suomessa tai Keniassa.

Weranna'sissa arvostamme kaikkea käsintehtyä ja kunnioitamme luonnonmateriaaleja, varsinkin kierrätettyjä ja luonnosta kerättyjä. Vaadimme, että edustamamme tuotteet valmistetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, vaikka virallisia sertifikaatteja ei olisikaan saatavilla. Tuemme naisten asemaa ja työllistymistä joka puolella maailmaa. Vältämme väärintekemistä kaikissa muodoissa.

Aidosti eettisiä tuotteita tuntuu olevan todella haastavaa löytää joten siksipä jokainen uusi eettisiin tuotteisiin keskittynyt kauppa on todellinen ilon aihe. Lisäarvoa tavaroille tuo tarinat niiden takana. On hauska tietää tuotteen alkuperästä jotakin muutakin kuin pesulapun "Made in"-merkinnät.


Omat liikemerkkimme, Kikoi ja Cottonhut, sekä muut edustamamme liikemerkit, kuten Kenana KnittersBlockwallah, Annansilmät, Rice, Växbo Lin ja La Siesta, edustavat arvoja, jotka koemme omaksemme. Ne ovat yrityksiä, jotka teettävät tuotteensa valmiiksi asti maissa, joista perinteisesti on ostettu vain raaka-aine ja tuotteen jatkojalostus on tapahtunut muualla. Yrityksiä, jotka tukevat naisten työllistymistä ja yrittäjyyttä tai käyttävät ainoastaan kestäviä luonnonmateriaaleja tuotteissaan. Yrityksiä, jotka huolehtivat alihankkijoistaan ja työntekijöistään.

Keräsin Weranna'sin valikoimista kollaasin omia suosikkituotteitani, jotka ilomielin ottaisin lämmittämään koleita syyspäiviä. Erityisesti nuo ihana huopatöppöset hauskoilla pupunkorvia muistuttavilla yksityiskohdillaan ovat mielestäni kertakaikkisen suloiset. Iskeekö sinuun Weranna'sin eettiset tuotteet?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

3 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, uusi nettikauppa minulle! Ihania tuotteita. Tuo matto ja pikkulaukku sopisi kyllä minulle. :)

    VastaaPoista
  2. Werannaksen ja Kikoin tuotteet ovat aivan ihania! Eikä ole ainoastaan verkkokauppa, vaan heillä on liike Helsingissä osoitteessa Malmin raitti 17. :) Inkivääriteetä löytyy tälläkin hetkellä kaapista ja nuo huopatossut ovat aivan ihanat jalassa!

    VastaaPoista