Makuuhuoneen stailaus kolmella tapaa

Tämä haaste kiersi ahkerasti blogeissa parisen vuotta sitten ja silloin ihastelin taidokkaita ja kekseliäitä stailauksia, mutta en koskaan toteuttanut omaani. Alkavan viikon kunniaksi päätin pyöräyttää makkarin pariin otteeseen ympäri ja tehdä omat versioni haasteeseen. Jutun ideana on siis toteuttaa stailaukset nollabudjetilla, kotoa jo löytyvien esineiden avulla ja haastaa näin hieman aivonystyröitään.


Omat stailaukset toteutin makuuhuoneen nurkkaan. Kaikissa on lähtökohtana toki samat pintaratkaisut, sekä sänky vuodevaatteineen (valkoiset pellavalakanat) sekä sängynpäätyineen. Myöskin sängyn yläpuolella oleva hääkuva sai pysyä paikallaan. Tämä haaste avasi ainakin omia silmiäni sen suhteen, ettei aina tarvitse hankkia uutta halutessaan jotakin muutosta kotiin, vaan tavaroita kierrättämällä voi tehdä hyvinkin erinäköisiä sisustuksia.


Tyyli 1. Valkoinen bling bling makkari
Tähän tyyliin halusin mukaan vähän glamouria ja kaivoin laatikoiden kätköistä esiin ne muutamat blingbling-kaudeltani jäljellä olevat jutut. Petauksesta tulikin hieman jouluinen kynttilöineen ja joulupalloineen. Tyyli 2. Skandinaavinen & Boheemi
Tässä versiossa raahasin lukuvaloksi olohuoneen jalkalampun. Yöpöydän virkaa toimittaa vanha appelsiinilaatikko. Petaus on jätetty rennosti auki ja väriä sisustukseen tuo kauniin vihreä oksa.Tyyli 3. Lukutoukan löhöilypaikka
Tässä tyylissä avainasemassa ovat kirjat, kynttilät, suklaakeksit ja pehmoiset tyynyt ja viltit. Tarkoitus oli siis luoda lukemiseen ja rentoon oleiluun kutsuva löhöilypaikka.


Miten mielestäsi onnistuin haasteessa? Mikä on sinun suosikkityylisi? Jos et ole tätä haastetta vielä itse toteuttanut, niin nappaa tästä mukaasi ja kokeile luoda kolme erilaista tyyliä nollabudjetilla.

3 kommenttia

 1. Kauniita kaikki, mut mun suosikki on toi kolmonen!!
  Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Ei siis ihan metsään mennyt yksikään. :) Tuo kolmas on kyllä just sellainen, että tekisi mieli hypätä tuonne lakanoiden väliin kirjan ja suklaakeksien kanssa just nyt. :D

   Poista
 2. Oi.....nyt huomasin toisista kuvista, että sängynpääty on ihan "oikea" pääty : / Se näytti yhdessä kuvassa hyllyltä. Asia selvisi minulle. Oikein hyvää kevään jatkoa !!

  VastaaPoista