Mademoiselle - makuuhuoneen tuolikaunotar

Katsokaapas mikä kaunotar makuuhuoneeseemme on muuttanut! No, totta puhuakseni vain väliaikaisesti, sillä tuoli on lainassa tuttavan muuton vuoksi. 


Yritän varjella tuolirouvaa perinteiseltä makuuhuoneen tuolin kohtalolta, eli joutumiselta vaatekasojen alle. Toistaiseksi ainakin se on onnistunut hyvin, vaikka muutaman kerran onkin tullut heitettyä farkut yön ajaksi tuolin reunalle. 

Sen verran tuolia myös on testattu, että siinä on yllättävän hyvä istua. Tätä voisi kutsua melkeinpä lepotuoliksi, jos jalat vielä nostaa vaikkapa rahin tai tyynykasan päälle. Mielelläni tätä pitäisin siis ihan olohuoneessa käyttötuolina, mutta eihän se sinne valitettavasti mahdu. Saa siis ilahduttaa silmää täällä makkarin puolella. 


Designesineistä tuolit (valaisimien lisäksi) ovat minun heikko kohtani ja tämän lainan myötä saattaa olla, että Mademoisellekin parkkeerasi itsensä ehkä-vielä-joskus tuolihaavelistalleni ihan siihen Wishbone-tuolin viereen.

Tuolit tuntuvat olevani kovin monen muunkin haavelistoilla. Millaisia design-haaveita teillä lukijoilla on? Aiheuttaako Mademoiselle sydämentykytyksiä, vai kenties jokin muu klassikkotuoli?

4 kommenttia

 1. Mademoiselle on tosiaan ihana, ja erityisesti hyvä istua! Meillä sellainen löytyykin, ja on kyllä ihan huippu :-) Minulla oli tosi pitkään tuolihaaveena saada ruokapöydän tuoleiksi Vitran dsw:t, ja vajaa vuosi sitten sekin haave toteutui <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että ennen koeistumista vähän epäilin, että voiko olla mukava. Oi, sinullahan on tuolihaaveet toteutuneet! <3

   Poista
 2. Mademoiselle on kaunis tuoli, kelpaisi kyllä minullekin. Juuri nyt en haaveeile uudesta tuolista meille, enkä oikeastaan mistään muustakaan. Tai, oikeastaan mieheni sanoi, että meille ei sitten eenää tule yhtään uutta huonekalua, ellei jostain vanhasta luovuta. :) Ja, oikeassahan hän on, neliöt käy ahtaiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sama ongelmahan se on meilläkin, että tilaa ei millekään uudelle tosiaankaan ole. No, joskus tulevaisuudessa voisi noita ikealaisia (esim. työpöydän tuoli) korvata, mutta akuuttia tarvetta ei ole.

   Poista