Jos kylpyhuoneremontti toteutettaisiin nyt

En ole kylppäriämme esitellyt blogissa vielä ollenkaan. Vuosi sitten remonttia toteutettaessamme kylpyhuoneeseen tehtiin vain pieni pintaremontti kaakelimaalein ja uusin kalustein. Muutos oli silminnähtävän suuri kyllä jo tuolla tavalla, mutta muutaman vuoden sisällä varmaankin on ajankohtaista teettää myös kunnon kylppäriremontti. En ole vielä uhrannut ajatustakaan tuolle tulevalle remontille, mutta nyt ajattelin toteuttaa pienen ajatusleikin siitä, millaisen kylppärin haluaisin, jos remontti toteutettaisiin nyt.

Lattialle olen haaveillut kuusikulmaisia hunajakennolaattoja ja seinälle simppeliä valkoista laattaa. S ilmoitti tuon laattakuvan nähtyään, että meille ei sitten tuollaisia laattoja tule. No, minulla on pari vuotta aikaa joko muuttaa mieleni, tai puhua S ympäri. *wirn* Saattaa olla muutenkin mielenkiintoista palata näihin suunnitelmiin sitten kun tuo remontti on oikeasti ajankohtainen ja huomata kuinka paljon suunnitelmat ja oma maku ovatkaan muuttuneet.

Kylppärin valaistukselle tai hanoille ja suihkuille en uhrannut kovin suurta ajatusta. Tällä hetkellä messinkiset hanat ja suihkut tuntuvat ajatuksena kivalta, mutta voi olla että mieli niiden suhteen vielä muuttuu. Kylppärissä tällä hetkellä olevat Ikean allaskaluste ja allas sekä Idon WC-istuin ovat sen verran uudet ja hyvässä kunnossa, että niitä en lähtisi vaihtamaan ollenkaan. Ehkä voisin allaskalusteen laatikot tuunata nahkaisilla vetimillä. Peilikaapit tuntuvat hieman vanhanaikaisilta ja kaikkein mieluiten näkisin kylppärissä vain pyöreän simppelin peilin. Peilikaapin tuoma säilytystila on kuitenkin tarpeen ja mainion ratkaisun löysinkin Svedbergsin Jenny peilikaapista. Kylppärin ilmeen viimeistelisin ihanilla hamam-pyyhkeillä, fiilikseen sopivilla saippuapulloilla ja muilla pienillä yksityiskohdilla. Saattaisinpa haluta kylppäriin jonkinlaisen kivan printinkin seinälle. 

Mitäs mieltä olette kylppärisuunnitelmistani? Entä leikittelettekö te koskaan tällaisilla remontti ja sisustusajatuksilla, vaikkeivat ne oikeasti olisikaan ajankohtaisisa tai toteutettavissa juuri nyt?

2 kommenttia

 1. Tuo hunajakennolaatta on niin hieno. Itsekin valitsisin, jos nyt kylppäriä tekisin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin muodosta tosi paljon. Väri vois olla myös jokin vaaleampi harmaa.
   Kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista