Intiaanikesä ja iloa valmistuneesta parvekeremontista

Kaunista maanantaiaamupäivää ystäväiset! Kuinka moni kävi nauttimassa eilen aivan upeasta syyspäivästä luonnossa? Me teimme yhdistetyn pyöräily- ja kävelyretken metsässä ja olipas kertakaikkisen mieletön ilma lokakuun alkupäiville. Eikös lokakuun pitäisi olla kylmä, synkkä ja loskainen? Laavulla riisuimme takit ja pitkähihaiset pois ja otimme hetken aikaa aurinkoa teepaitasillamme. Luonto tuntui myös antavan parastaan, sillä mielettömän auringonpaisteen ja ruskan lisäksi näimme valtavia muuttolintujen parvia ja myöskin auringosta virkistyneitä perhosia.


Olimme matkassa ilman kameraa, mutta kotiin tullessamme nappasin muutaman kuvan makuuhuoneesta ilta-auringon valossa. Parvekeremontti on vihdoin valmistunut ja makuuhuoneessa majailleet parvekekalusteet lattialautoineen on vihdoin siirretty takaisin oikealle paikalleen. Makkarista tuli kertaheitolla taas tilavan ja viihtyisän oloinen. Me so happy!


Ihanaa lokakuuta! Toivottavasti se jatkuu yhtä kauniina, kuin on alkanutkin.

2 kommenttia

  1. Kaunis lokakuu, mutta kylmä. Ihanat kuvat olet räpsäissyt, seesteisen näköistä :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on kyllä ollut pari tosi kylmää päivää! Hrrrr... onneksi tajusin aamulla napata pipon ja hanskat mukaan. Ei tietoakaan enää sunnuntain lämmöstä, vaikka aurinkosita ja kaunista onkin ollut.

      Poista