Täydellinen pipolöytö

Joskus törmää niin mahtaviin tuotteisiin, että ei malttaisi olla mainostamatta löytöään kaikille vastaantulijoille. Uusin tällainen löytöni on Hellapuun kruunupipo, jossa yhdistyvät kaikki täydellisen syysasusteen kriteerit: kiva ulkonäkö, mukavuus ja lämpimyys, näkyvyys (heijastin!), kotimainen suunnittelu ja työ, paikallisuus ja vieläpä kukkarolle ystävällinen hinta. Olen fanittanut Hellapuuta perustamisesta lähtien ja kyllä, tämä on täysin oma mainokseni tämän mahtavan brändin puolesta.


Itselleni kävin hakemassa pipon harmaan sävyisenä, mutta viime viikolla näitä oli tullut jo kaikissa sateenkaaren sävyissä ja niinpä veljentytär sai 4-vuotislahjaksi samanlaisen kruunupipon hurmaavana pinkkinä. Tuo kruunuhan on Rauman vaakunasta ja siitä kiva muodoltaan, että sopii niin pikkuisten (tai vähän isompienkin) prinsessojen kuin prinssienkin päähän. Ja hyvin saman tyyppinen kruunuhan löytyy myös monen muun kaupungin vaakunasta, joten pipo sopinee myös muiden kuin meidän raumalaisten päähän.


4 kommenttia

 1. Täytyykin piipahtaa Hellapuussa, tuo heijastin olisi minulle näppärä. Lapsille puen heijastinliivit yms yms ja kun olemme lenkillä huuomaan että itselläni ei ole yhtään heijastinta. Kiva idea ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heijastin on kyllä loistava juttu (heh heh, huomaisitko puujalkavitsini... :) ) Liian usein heijastimet itselläkin unohtuvat ja killuvat naruheijastimet usein tippuvat ja katoavat.

   Poista
 2. Hauskoja kuvia ja niin kauniin värinen pipo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon tällainen harmis nykyään. Kaikki vaatteetkin on vaan mustavalkoista ja harmaata, mitä joskus sinistä eksyy joukkoon. Mutta harmaa on kyllä kaunis väri, ei siitä pääse mihinkään.

   Poista