Puhti pois

Tiedättehän kun joskus tulee niitä päiviä, kun kaikki tuntuu jähmeältä, eikä mikään oikein etene? Töissä ideat eivät lentele ja luonnoslehtiö on saanut levätä rauhassa. Blogin suhteen olisi taas miljoona ideaa ylös kirjoitettuna, mutta jotenkaan yhteenkään ei saa vaan otetta ja kirjoittamista aloitettua, valokuvista nyt puhumattakaan. Tekisi mieli myös käydä lueskelemassa muiden blogeja ja kommentoidakin ehkä jonnekin jotakin, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi. Ajatus lenkkipolulle lähtemisestäkin on jotenkin vastenmielinen, vaikka aurinko paistaa ja syyskeli olisi mitä kaunein. 

Tekisi siis mieli vaan olla ja möllöttää.


Kodin laiton ja sisustamisen kanssa tunnen olevani myös hieman umpikujassa. Parvekeremontti on yksi katastrofi ja aikataulut sen suhteen vaan venyvät ja paukkuvat. Olisin halunnut päästä laittamaan syyskukkia parvekkeelle, mutta se idea voitaneen unohtaa. Remontin ajan parvekkeen tavarat lattialaudoitusta myöten ovat suurin osa läjissä makuuhuoneessa. Lisäksi tavaraa odottaa kierrätykseen menoa eteisessä, vaatehuoneessa ja varastossa. 

Tekisi mieli tehdä muutamia uusia hankintojakin sekä sisustus-, että vaatetuspuolella lähinnä rikkinäisten, kuluneiden ja kulahtaneiden tai vaan ei-enää-silmää-miellyttävien juttujen tilalle. Mutta tuntuu, ettei ole aikaa ja inspistä kierrellä kaupoissa, eikäpä Matillakaan ole kovasti kukkarossa juuri nyt kavereita. 


Luulen, että illalla sänky ja Netflix houkuttelevat lenkkipolkua enemmän ja taidankin kömpiä näiden pellavalakanoiden väliin jo kohtapuoliin. Huomenna on päivä uusi ja toivottavasti silloin herätään energisemmällä fiiliksellä.

4 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvinkin tutulta tunnetilalta tänään. Itse kyllä piipahdin kaupoilla, jospa uusi paita piristäisi. :) No, hiukan tulin pirteämmäksi! ;)
  Huomenna alkaa viikonoppu, yritetään levätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaakohan se olla tuo syksy, kun vähän pistää väsyttämään... No, leppoisa ilta teki onneksi tehtävänsä ja tänään ollaan jo huomattavasti energisemmällä mielellä.

   Poista
 2. Välillä vaan on noita päiviä, kun ei vaan jaksa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja lepo tekee välillä ihan hyvää. :)

   Poista