Muutoksia työpöytänurkkauksessa

Ihanaa sunnuntaiaamupäivää! Olen saanut viikonlopun ajan puuhastella rauhassa kotona S:n mökkeillessä ja tottakai sitä piti eilen vähän pistää tuulemaan sisustuksenkin kanssa ja siirrellä muutama mööbeli uuteen paikkaan. Tuntuu, että aina kun olen yksin kotona, täällä tapahtuu jotakin ja S-raukka ei koskaan tiedä minkä näköiseen kotiin saa palata. :) 

Olohuoneen työpöytä on jäänyt sisustuksellisesti aika pienelle huomiolle muuton jälkeen ja olenkin aika ajoin pohtinut tuon kodin osan stailaamista kuntoon pääsemättä kuitenkaan toteutusasteelle. Jossain vaiheessahan suunnittelin myös tuon seinän maalausta, mutta jostain syystä en kuitenkaan halua kajota noihin puhtaisiin valkeisiin seiniin ihan vielä. Eilen viimein sain päähäni kuitenkin siirtää makuuhuoneessa majailleen korkean hyllykön työpöydän viereen lisäsäilytystilaa tuomaan. Sainpa samalla tuon ihanan vanhan karttapallonkin olohuoneeseen. Tähän asti hylly palloineen on majaillut makuuhuoneen nurkassa vähän näkymättömissä.


Ilahdutin itseäni eilen myös muutamalla uudella viherkasvilla, joista toinen on tämä pieni traakkipuu. Minulla oli aikoinaan oikein pitkäksi venähtänyt traakkipuu, mutta kissa keksi pitää sitä kiipeilypuuna, joka koituikin sitten kasvin kohtaloksi. Toivottavasti tämä saa olla rauhassa pieneltä kiipeilijältä. Luin myös, että traakkipuu olisi lievästi myrkyllinen. Yleensä Tyyne ei ole ollut kiinnostunut huonekasvien natustelusta, mutta täytyy seurailla alkaako tätä jyrsimään ja siirtää kasvi sitten johonkin turvallisempaan paikkaan jos niin käy.


Olen kaipaillut myös jotakin kaunista kannelista rasiaa työpöydälle piuhojen, muistikorttien yms. säilytykseen. Keksin ottaa nyt siihen käyttöön tuon mustan Block-valaisimen rasian, mutta sen kansi on niin hankala avata, että jokin toinen pitää varmaan hankkia. Lisäksi kameran objektiivit, laturit ja muut härpäkkeet tarvitsisivat myöskin jonkin laatikon. Hiirimatto pitäisi myös hankkia, sillä optinen hiiri ei toimi lasipöydällä ja nyt nappaan hiiren alle aina vaan jonkun lähellä olevan paperinpalan. Kynäpurkille olisi myös tarvetta.

Onhan tuo hylly vähän kylppärimäinen ja koko nurkkaus melkeinpä huutaa Ikeaa, mutta täytyy myöntää, että oikein toimiva ja käytännöllinen se on ja miellyttää omaa silmää nyt huomattavasti enemmän kuin aiemmin. 


Mitäs mieltä olette muutoksesta? (Ennen-kuvia löytyy mm. täältä ja täältä.) Kertoilkaahan myös mistä olette löytäneet nättejä hiirimattoja tai muita työpöydän tarvikkeita. 

13 kommenttia

 1. Kiva kokonaisuus ja hyvin sopii tuo hylly pöydän viereen! Tykkään tosi paljon tuosta taulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taulu on myös meille mieluinen ja tärkeä. Sinne merkkaillaan aina yhteisten reissujen kohteita.

   Poista
 2. Säilytystila on kyllä se ainainen murheenkryyni. Valkoinen hylly on kivan vähäeleinen ja sopii kyllä tuohon nurkkaan. :)

  Tuo maailmankartta taulu on upea! Ymmärsin tuolta toisesta postauksesta, että olet itse sen tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hurjasti en lisäsäilytystilaa kaipaillut, sillä aika vähän tässä mitään paperitöitä tulee tehtyä, vaan bloggailtua lähinnä. Muutama juttu kuitenkin on kiva saada pois pöydältä, mutta kuitenkin käden ulottuville.

   Kyllä, maailmankartan olemme itse pari vuotta sitten tehneet ja se on vaneria. Kova homma oli, mutta lopputuloksesta tuli tosi kiva. Voisin sitä paremminkin joskus esitellä jossain postauksessa jos onnistun vielä löytämään työvaihekuvia.

   Poista
 3. Hyvän näköinen nurkkaus. Karttapallo! <3 Työpöydälle kertyy aina kaikenlaista roinaa, niin tuo hylly on kyllä kätevä tuossa vieressä. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vanha karttapallo on aika ihana, vaikka ei ihan ajan tasalla maat siinä enää olekaan. Harmi vaan, että pintapaperi on vähän rikkoutunut.

   Poista
 4. Mun silmään näyttää tosi toimivalta eikä mitenkään kylppärimaiselta tuo hyllykkö :) Iso peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ettei näytä kyllpäihyllyköltä liikaa. Ehkä se on vaan se, kun se on itsellä ensin ollut kylppärissä, niin mielleyhtymät tulee heti. :)

   Poista
 5. Tosi kiva ja toimiva! Minä se vaan haaveilen työpöydästä, se meni kun työhuoneesta tuli huone pojalle. Ja nyt naputtelen aina keittiönpöydän ääressä. Muuten ihan ok, mutta juuri tilaa kaikille papereille yms tarvittaisiin. Tuo hylly on näppärä, kun kaikki on käden ulottuvilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpöytä on kyllä kiva olla olemassa ja aluksi pelkäsimmekin, ettei se pöytää mahtuisi tänne kotiin ollenkaan. Onneksi mahtui, sillä keittiön pöydän ääressä ei kyllä meillä mahtuisi naputtelemaan. :)

   Poista
 6. Heh, kun kissa on poissa niin... kuulosti niin tutulta eli mullakin on monesti tapana aloittaa joku homma, kun mies on poissa :). Että kun olisi yhtä paljon tilaa noin hyvän kokoiselle työpisteelle! Hylly sopii ehdottomasti kokonaisuuteen. / Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin... Tänään sain tosin S:n houkuteltua mukaan makkarin seinän maalaukseen. Totesi siinä kyllä maalaamisen lomassa, että et sitten tätä uskaltanut tehdä kun hän on poissa. :D Tämä pöytä on itse asiassa aavistuksen suuri tähän paikalleen ja hippaisen on kulkureitin edessä. Mutta kelpaa niin kauan kunnes keksitään jokin toisenlainen ratkaisu.

   Poista
 7. Oikein kotoisalta näyttää! Oikein kutsuu puuhaamaan ja tekemään omia juttuja!
  Ja tosiaan, kun kissa on poissa, niin... tuttua juttua :D!

  VastaaPoista