Blogin käyntikortit

Aina silloin tällöin törmää blogin kanssa tilanteeseen jolloin olisi hyvä olla tarjolla "kättä pidempää". Aika yleinen tilanne on, että jutustellessa uuden tai vanhan tuttavan kanssa blogista, joku kysyy, että niin mikäs se osoite olikaan. Siihen tilanteeseen olen kaipaillut jotakin käyntikortin tapaista, josta kertavilkaisulla saisi jonkinlaisen alustavan kuvan blogistani. Omien käyntikorttien teettäminen onkin siis jo jonkin aikaa ollut mietinnässä ja vihdoin päätin tarttua tuumasta toimeen ja teettää blogilleni ihka omat kortit. 


Tilasin kortit Vistaprintin kautta liinapintaisella paperilla, joka tuo kivasti tekstuuria korttiin. Kortin kääntöpuoli on tyhjä ja sinne onkin kätevä raapustaa terveisiä tai pieniä muistiinpanoja tarpeen mukaan. Mielestäni korteista tuli oikein mainioita ja tyylikkäitä ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Kuvat muokkasin kortteihin sopivaksi lempparikuvankäsittelyohjelmallani GIMPllä ja tekstien asettelu sujui Vistaprintin omalla suunnitteluohjelmalla. Kätevää ja nopeaa.


Ehkä myös (toivottavasti) tulevaisuudessa pääsen esittelemään itseäni enemmänkin blogini edustajana, jolloin olisi kiva heti antaa kortti esittelyn tueksi. Blogitapaamisissa ainakin voisin kuvitella, että käyntikortti toimisi muistin tukena kivasti. 


Mitäs tykkäätte uusista käyntikorteistani? Onko sinun blogissallasi omat käyntikortit ja oletko kokenut ne tarpeellikseksi?

9 kommenttia

 1. Kauniit kortit! Minulla ei ole koskaan ollut blogille omia käyntikortteja, mutta muutaman kerran asia on käynyt mielessä kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkään itsekin näitä pohdin, mutta loppujen lopuksi tilaaminen kävi kyllä helposti ja nopsaan. Aika näyttää ovatko kuinka tarpeellisia.

   Poista
 2. Todella nätit ja kaikinpuolin tyylikkäät! Itsellänikin on käyntikortit suunnitteilla heti kun saan aikaiseksi tehtyä oman domainin blogilleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Käyntikorteista tuli kyllä iha kivat. :) Kun saat omasi teetettyä, niin saadaanhan sitten kurkata millaiset tuli.

   Poista
 3. Yes, multakin löytyy ja niitä on ihan kiva välillä sujauttaa jollekin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin sinun korttejasi joskus ihaillut. :)

   Poista
 4. Kauniit! Ja, hyvä idea. Täytyykin laittaa työnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Korteista tuli kyllä kivat. :)

   Poista
 5. Tosi kauniit! Eipä käynyt mielessäkään, että blogille voisi tehdä käyntikortit, mutta nähtyäni käyntikorttisi minulle tuli heti monta ideaa omia käyntikortteja varten. :)

  VastaaPoista