Mitä tapahtui olohuoneelle?

Sateista huolimatta mahtavaa lauantaita! Mun piti kirjoitella teille tänään ihan muista jutuista, mutta eilen illalla iski sisusteluinto ja oli vielä ihan pakko päästä napsimaan kuvat uudistetusta olohuoneesta vielä iltahämärissä. Kiitos Katjalle (Valkoisen vuoren rinteillä) sekä FB-ryhmässä kommentoineille ja näkemyksiään jakaneille meidän olohuoneen mööbliseerausta koskien. Joskus sitä vaan tulee itse niin sokeaksi omalle kodilleen ja täytyy myöntää, etten olisi varmasti tullut kokeilleeksi tätä järjestystä ilman pikku helppiä. 


Yhden illan kokeilun perusteella järjestys tuntuu toimivalta ja väljemmältä. Pikkusohvan taakse jäi aavistuksen kapeampi kulkuväylä kuin ennen, mutta ihan riittävä kuitenkin vielä. Aika näyttää miten se sitten toimii, kun työpöydän ääressä istutaan, että mahtuuko välistä vielä kulkemaan hyvin.


Parvekkeelta sisätiloihin remontin ajaksi siirretty arkku saa nyt toimia väliaikaisena sohvapöytänä. Päätin laittaa nykyisen sohvapöydän myyntiin saman tien ja parvekeremontin valmistuttua tuunaamme sitten heti pinnijalkapöydän valmiiksi. 


Sytyttelin illalla kynttilöitä ensimmäistä kertaa tälle kesälle. Nyt taitaa olla nimittäin juuri oikea aika poltella kesäyön tuoksuista kynttilää. :) Vaikka vähän haikein mielin kesää tässä hyvästelläänkin taas, niin onhan näissä loppukesän ja alkusyksyn hämärissä illoissa ihan oma taikansa. Ostin eilen itselleni perjantaipuskankin. Fuksian sävyiset krysanteemit ja ihanat vanhan roosan väriset ruusut violetissa maljakossaan taitavat myös enteillä jo seuraavaa vuodenaikaa.


Mitäs mieltä olette muutoksesta?

11 kommenttia

 1. Tosi kiva muutos ja sitä tosiaan tulee sokeaksi omalle kodille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin tosiaan tulee. Usein kyllä valokuvista huomaa, että jotain on "vialla", mutta ei välttämättä itse keksi, että mitä. Onneksi on tämä mahtava blogiyhteisö, jolta saa aina loistavia vinkkejä!

   Poista
 2. Hyvännäköinen! Ja tuo arkku toimii ihanasti pöytänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuloota on hauskan näköinen, mutta ei kaikessa rujoudessaan kovin toimiva. Liian läheltä jos kävelee, on vaara saada tikkuja jalkoihin. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Vajaan viikon testailun jälkeen on ollut myös ihan toimiva muutos.

   Poista
 4. Mukava muutos. Ja, tuo arkku tuo ihanaa lämpöä olohuoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puu tosiaan tuo lämpöä muuten melko värittömään sisustukseen. Vaikka loota saa lähtöpassit takaisin parvekkeelle heti remontin valmistuttua, voisi lämpimien elementtien lisäämistä olohuoneeseen miettiä muilla tavoin.

   Poista
 5. Hieno muutos ja kaunis asunto! Ostin vähän aikaa sitten samanlaisen tv-tason, kiva idea muuttaa ulkonäköä tuolla dc-fixillä :-) Pitäisi itsekin hommata joku pieni viherskasvi tuohon tason reunalle, on muuten niiiin valkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä suosittu ja ihan toimiva TV-taso. Tosin meille vähän turhan iso, mutta tällä mennään ainakin toistaiseksi. D-c-fixillä saa kyllä kivasti muutosta moneen kohteeseen. :)

   Poista
 6. Ai niin piti täälläkin käydä kommentoimassa, että uusi järjestys toi kyllä freesiä ilmettä! Ja varsinkin nyt kun on se pinnipöytä tuossa tilalla! ;)

  VastaaPoista