Heinäkuun parhaat 2016

Voiko aloittaa jokaisen kuukausiyhteenvetopostauksen toteamalla, että miten aika rientääkään? No, teen sen taas, sillä kesä on jolkotellut ohitsemme lämpimänä ja aurinkoisena ja kalenteri paljasti minulle äsken, että ollaan hyvän matkaa jo elokuun puolella.


Heinäkuussa on ehditty niin sisustella kuin vähän reissaillakin lähiseuduilla. Kuun alussa tuunasin Tv-tasomme dc-fixillä ja spraymaalilla ja tilailin olohuoneeseen muutaman uuden printin. Käväisimme sunnuntairetkellä pyöräillen ja patikoiden Omenapuunmaassa. Olohuoneen tauluseinä sai uuden ilmeen printeillä ja DIY-taiteella.


Puolen kuun tienoilla käväisimme Lahdessa tapaamassa ystäviä ja nauttimassa hotelliyöstä ja -aamiaisesta Seurahuoneella. Muistelin myös viime syksyn Pariisin matkaamme ja Disneylandia. Tein useammankin hienon roskalava- ja kierrätyspöytälöydön, kuten nämä Kielo-lasit, sekä 60-luvun klassikko-TV-tason.


Heinäkuun lopulla Raumalla vietettiin pitsiviikkoa, jonka oheisohjelmassa oli hieno Avoimet pihat ja pihakirppikset -tapahtuma. Pitsiviikon markkinoilta tein myös kotiin kukkaostoksia ja kotiutin kauniin valkoisen orkidean. Kyselin S:lta millaista on olla bloggaajan puoliso. Kyselyn vastauksia voit käydä kurkkimassa täältä.

Ei kommentteja