Uudistunut tauluseinä + Arvonnan voittaja

Täällä on viikko käynnistynyt niin touhukkaana, että eiliselle aikomani arvonnan voittajan julkistus venähtikin sitten tänäiseksi. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, mahtava määrä osallistujia! Postauksen lopussa paljastan, kenelle onnekkaalle tuo ihana tuotesetti lähtee. 


Saimme viime viikolla paklattua ja maalattua tämän seinän taas kuntoon, jotta voimme taas rei'ittää sen uusilla taulukoukuilla. Joku voisi hiukan pitää hölmöläisten hommana, mutta ihanasti ja mutinoitta vaan tuo oma puolisko puuhassa minua avusti ja yhteispelillä saimme uuden tauluseinän koottua. Ja täytyy sanoa, etten voisi olla tyytyväisempi tähän uudistukseen. Vanhakin kollaasi oli joo ihan kiva, mutta tämä on nyt ainakin omasta mielestäni paljon levollisempi, kauniimpi ja mielenkiintoisempi. 


Kun tauluseinä oli valmis, se mielestäni lähes huusi juuri kyseistä Ikean Vittsjö-sivupöytäää kaverikseen. Maanantaina ajelimme Ikean ohi ja pakkohan se oli käydä koppaamassa pöytä matkalta mukaan. Oli muuten sellainen pittstop tuo meidän Ikea-käynti, etten ole varmasti koskaan ennen selvinnyt kyseisestä puljusta yhtä nopeasti ulos. Varastopaikka tarkastettiin autossa, suoraan kyseiselle hyllylle ja itsepalvelukassan kautta ulos. Yleensä kun haluan aina käydä vähän katselemassa yläkerran näyttelyä ja hypistellä heräteostoksia. Seuraava ihme sitten olisikin jos sieltä pääsisi joskus ulos ostamatta mitään.


Pikkuiset Eiffeltornit saivat kaverikseen Eiffel-julisteen Deseniolta. Tilasin sieltä lisäksi myös tuon hahtuvakukkajulisteen ja TV-tasolla nököttävän heppajulisteen, sekä keittiöön yhden uuden julisteen. Suurin, mustavalkoinen merenrantakalliokuva on itse ottamani valokuva, jonka teetin julisteeksi Ifolorilla. Muut ovat omaa kädenjälkeä piirrellen, maalaillen tai kuvankäsittelyohjelmalla tehtyjä DIY-printtejä.

Halusin haastaa itseni ja tehdä asettelusta epäsymmetrisen, mutta kuitenkin tasapanoisen. Mitä mieltä olette, onnistuinko?

Blogin sadannen postauksen kunniaksi järjestetyn arvonnan voittaja on arvottu ja tällä kertaa onni suosi Anonyymia lukijaa nimimerkillä Airiina! Paljon onnea! Lähettelen sinulle sähköpostia arvontavoitosta pikapuoliin. :)

Postaus sisältää affiliate-linkin

4 kommenttia

 1. Mielestäni olet onnistunut hyvin asetelman tekemisen suhteen. Hyvä kokonaisuus! Ja, onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän se asettelu sieltä sitten tosiaan muodostui kun aikansa pähkäili ja pohti.

   Poista
 2. Airiina
  Kiitokset vielä ihanasta palkinnosta, laitoin s.postia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea sinulle! Laittelen pakettia tulemaan lähipäivinä. :)

   Poista