Tuunattu TV-taso

Olen pohtinut tätä Tv-tason tuunausta jo pidemmän aikaa ja vihdoin sain toteutuksen valmiiksi. Pohjana on monelle tuttu Jyskin taso, joka alkoi olla jo vähän liian nähty. Alunperin suunnitelmissani oli päällystää pinta marmorikuviolla ja vaihtaa vetimet kokonaan esim. nahkaisiin, mutta vetimien neljä ruuvinpaikkaa tuottivat hiukan päänvaivaa ja päädyin tällä erää vain maalaamaan vetimet uudelleen. Vetimien vaihto onnistuu sitten vielä myöhemminkin, jos saan jonkun kivan idean niihin.


Minulla oli illalla kiire päästä kuvailemaan tuunauksen tulosta, enkä jaksanut ihmeemmin stailailla kuvia. Kehyksiin on siis tulossa jotakin uutta ja nököttävät nyt tuossa odottamassa.


Pinnan päällystykseen käytin samaa marmorikuvioista dc-fixiä, kuin makuuhuoneen yöpöydissäkin. Harmittavasti rulla ei ollut tarpeeksi leveä koko pinnan päällystämiseen kerralla, joten tason takareunaan tuli sauma. Yllättävän vähän se tuolta kuitenkin silmiin pistää ja kun tasolla on jotakin tavaraa, sauma ei erotu oikeastaan ollenkaan, vaikka kuvio ei kohdistukaan sauman kohdalta.


Täältä ja täältä voitte käydä kurkistamassa miltä TV-taso näytti ennen tuunausta. Mitä mieltä olette muodonmuutoksesta?

8 kommenttia

 1. Hauska muutos! Tämmöiset pienet ilmaiset piristykset on aina parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! No, muutama kolikko tuohon fixiin meni toki, mutta hyvin pienellä rahallisella panostuksella saatiin taas uutta ilmnettä. :)

   Poista
 2. Näyttää todella hyvälle! Ei välttämättä se perinteisin valinta, mutta persoonallinen ja arvokkaan näköinen. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäätte. Ei tosiaan ihan tavistaso. :)

   Poista