Millaista on olla sisustusbloggaajan puoliso?

Viime aikoina muutamissa sisustuspainotteisissa blogeissa ollaan saatu lueskella myös puolisoiden mietteitä sisustamisesta ja bloggaamisesta. Haaste on lähtenyt liikkeelle Home via Laura -blogista ja nappasin sen matkan varrelta myös tänne. Kun kyselin näitä kysymyksiä rakkaalta puolisoltani S:lta, oli hän aluksi sitä mieltä, ettei hänellä ole juurikaan osaa eikä arpaa sisustuksessamme. Pienen pohdinnan jälkeen kuitenkin huomasimme, että tuleehan noita hankintoja yhdessätuumin aika useinkin mietittyä ja varsinkin siinä remonttivaiheessa S:lla on ollut sitten isokin rooli kodin laitossa. 

Pidemmittä puheitta päästetään kuitenkin tällä kertaa ääneen se tämän kodin hiljaisempi osapuoli, mitä nyt ainakin bloggaamiseen tulee.

Asut intohimoisen sisustajan kanssa. Miten itse suhtaudut sisustamiseen?
Sisustus ei ole minulle yhtä tärkeää kuin Kaisalle. Pidän kuitenkin siitä, että kotona on siistiä ja kaunista.

Mikä on roolisi kodin laittamisessa?
Auttelen aina pyydettäessä. Tykkään tehdä remonttihommia ja käydään yhdessä esimerkiksi Ikeassa ja kirppiksillä. Kaisalla on enemmän silmää siihen, mihin vaikka taulu laitetaan, joten poraan kyllä seinään tauluille reiät, kun vain paikka kerrotaan.


Onko sinulla sisustamiseen liittyviä haaveita?
Kylppäri pitäisi rempata kunnolla. Lattia varsinkin on aika kamala. Odotan myös innolla sitä kun oman suosikkijoukkueeni pelipaidan ripastaminen seinälle on muodissa. ;)

Menevätkö maut kodissa yhteen vai tuleeko päätöksistä kiistaa?
Yleensä tykkäämme samoista asioista. Vaaleus ja valoisuus on myös minun mieleeni. Välillä kyllä tulee kinaa, mutta sitten yritetään etsiä kompromissi.

Mikä on suosikkiratkaisusi, -tilasi, tai -tavarasi kotona?
Eteisen lattia. (Toim. huom. laattavalinnasta pointsit menevätkin S:lle!) Myös vaatehuone on toimiva ja mukavasti järjestyksessä.


Entä mistä pidät kodissa vähiten?
Kylpyhuone. Siellä ei muuttaessamme tehty kunnon remonttia ja kaakelit pitäisi vaihtaa jossain vaiheessa. Suihkun sijoittelua pitää myös remonttivaiheessa miettiä uudelleen, nykyisellään se on aika hankala käyttää.

Millaista Kaisan kanssa on asua?
Kaisa on sisustanut meidän kodista kauniin ja viihtyisän. Siellä on ihana asua.

Oletko oppinut jotakin sisustusbloggaajan puolisona?
Kyllä! Älä ole kameran edessä, äläkä koske mihinkään ennen kuin siitä on otettu valokuva. :)

Miltä tuntuu, kun koti on julkinen?
Ei haittaa ollenkaan. Kyllä kaunista kotia sopii esitellä.

Miten kulutat sisustusmedioita?
Kaisan blogia luen, mutta en sen enempää.


Koska nappasin tämän haasteen lennosta, en haasta edelleen ketään erityisesti, vaan haasteen saa ottaa tästä mukaansa ken tahtoo. :)

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Ihan hauska oli välillä kysellä oman puolison näkemyksiä sisustamisesta ja bloggailusta ylipäänsä.

      Poista
  2. Näkökulmia :) Voisinpa napata tämän haasteen muokaten muotoon Millaista on olla rakennusmaanisen bloggaajan puoliso.

    VastaaPoista