Kirppislöytöjä ja tuoksuvia kukkia

En ole tänä kesänä polttanut juurikaan kynttilöitä jo ihan siitäkin syystä, että kotimme lämpötila nousee jo muutenkin kesähelteiden aikaan melko korkeaksi ja kynttilät saattaisivat lämmittä ilmaa yötä vasten vielä lisää. Löysin kuitenkin nämä marmoriset kynttilänjalat joku aika sitten kirpparilta ja viikonloppuna oli ihan pakko testata niitä tositoimissa.


Nämä kynttilänjalathan olivat suurta huutoa joskus kultaisella kahdeksankymmentäluvulla ja oli aika jolloin en voinut sietää näitä tai lähes mitään muutakaan marmorista. Kummasti kuitenkin mieli muuttuu ja nythän nämä ovat taas kovin trendikkäät ja onhan tuo marmorin pinta todella kaunista katsottavaa. Ja kun kynttilänjaloilla oli yhteishintaa kirppiksellä 4 €, niin ei niitä sinnekään voinut jättää.


Samalla kirppisreissulla löytyi myös astetta suurempi Eiffel-torni kaveriksi meidän minieiffelille. Aalto-vadilla snapsilaseissa olevat pikkukukat olen riipinyt tuoksujasmikkeen oksista. Keräsin kimpun jasmikkeen oksia keittiöön äidin pihalta ja nämä jäivät ylimääräisiksi. Nyt ne tuoksuvat olohuoneessa kilpaa tuon ihanan summer night tuoksukynttilän kanssa.


Kaunista viikkoa teille!

5 kommenttia

 1. Tuollainen Eiffel-torni löytyy meiltäkin muistona matkalta.Marmori on aina niin kaunis sisustuselementtinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun piti ostaa sellainen vähäsen suurempi Eiffel-torni viime syksyn Pariisin reissulta, mutta en löytänyt juuri sellaista kuin olisin halunnut. Voitko uskoa, kun matkamuistotorneja oli kasapäin myynnissä joka nurkalla... :D

   Poista
 2. Tuollainen Eiffel-torni löytyy meiltäkin muistona matkalta.Marmori on aina niin kaunis sisustuselementtinä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat marmorikynttilänjalat! Muistan muuten lapsuudesta noi hämärästi, taisi jollakin sukulaisella olla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa sellainen fiilis, että olen nähnyt näitä lapsena useammassakin kodissa. Muistaakseni omalla äidillä ei kuitenkaan ollut. Mutta nyt taas näyttävät niin kivoilta ja mielestäni nämä on juuri nyt kesäaikaan sopivammat kynttilöiden polttamiseen, kuin perinteiset lasiset tuikkukupposet.

   Poista