Kesäkuun parhaat 2016

Ensimmäinen heinäkuuta ja vuosi on puolessa välissä. Voitteko uskoa? Kesääkin ollaan eletty jo reilu kuukausi ja tuntuu, että juurihan se vasta alkoi. Suomen kesän lyhyys kyllä käy selvemmäksi vuosi vuodelta. Voi kunpa pääsisi viettämään joskus ihan sellaista kunnon kesälomaa, sillä nykyään kyllä tuntuu, että kesä vain vilahtaa ohitse.

Mutta kurkistetaanpas sitten pienesti mitä kaikkea kesäkuussa tulikaan touhuttua. Kaikenlaista sitä ehdittiin, vaikka kuukausi supervilkkaasti tuntuikin kiitävän.Touko-kesäkuun vaihteessa oli jo täysi kesä ja luonnonkukat kukkivat. Hiukan ehdin niitä kotiinkin maljakkoon kerätä, vaikka tuntui, että kukinta oli ohi melkein ennen kuin ehti alkaakaan.
Ihan alkukuusta käväisimme muutaman päivän reissulla Oslossa viettämässä synttäreitä ja hääpäivää. Oslossa aurinko paistoi ja helteet hemmottelivat matkalaisia.

Kotiinkin tuli pientä hankittua ja tilasin Ellokselta lukuvalon olohuoneen sohvannurkkaan
Järjestin myös pienen blogiarvonnan sadannen postauksen kunniaksi. Arvonta on vielä käynnissä, joten jos et ole vielä osallistunut, niin kipinkapin tästä klikkailemaan itsellesi arvat.


Käväisimme vihdoin nautiskelemassa myös Café Salin sunnuntaibrunssin, jota olemme suunnitelleet jo parinakin kesänä. 
Pohdiskelin myös olohuoneen tauluseinän uusimista ja teinkin jo pari uutta hankintaa sit ajatellen.
Kokkailtiin kesäherkkuja ja blogissa jaoin itse tehdyn peston ja myslin reseptit.

Helteistä heinäkuuta tyypit! Nautitaanhan kesästä! <3

Ei kommentteja