Heppa muutti olohuoneeseen

Julistetilaukseni Deseniolta saapui alkuviikosta ja muiden printtien joukossa oli tämä valkoinen heppajuliste. En ole varsinaisesti hevostyttöjä, mutta jokin näissä uljaissa eläimissä kovasti viehättää ja varsinkin valkoiset hevoset ovat mielestäni todella kauniita olentoja. Siksipä tähän julisteen ihastuin jo heti ensimmäisellä kerralla, kun sen Desenion sivuilta bongasin. 


Telkkarin taakse tai yläpuolelle ei suositella sijoitettavaksi mitään tauluja tai voimakkaita katseenvangitsijoita. (Ihan kuin se nyt olisi kovinkin suuri vahinko, jos keskittyminen telkkarista hetkeksi jonnekin muualle herpaantuu.) Tämä vaaleasävyinen heppajuliste on kuitenkin melko neutraali ja antaa telkkarinkatselijoille kyllä rauhan, vaikka tuolta takaa vähän kurkkiikin. 


En ole kuitenkaan vielä päättänyt annanko kehyksen vain rennosti nojailla tuossa tasolla seinää vasten, vai päädynkö sittenkin kiinnittämään sen tuohon ihan seinälle asti. Mielestäni juuri nyt näyttää jotenkin kivalta ja huolettomalta ihan tuossa vaan. Ei ole sitten suurta vaivaa sitä siirrellä, jos (kun!) mieltäni taas jossakin vaiheessa taulujen sijoittelusta muutan.


Tänään on taas perjantai ja viikonloppu lähenee vääjäämättä. Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiinne kuuluu?

2 kommenttia

 1. Hyvin sopii toi teidän olohuoneeseen muuttanut heppa. :)
  Osallistu kastehelmi kulhojen(6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siellä se meitä tarkkailee ja hiljaisesti hirnahtelee. :)

   Poista