Toukokuun parhaat 2016 ja pieni hupsis

Hupsista! Kesäkuu kiiruhtaa jo puolessa välissä ja multa on jäänyt kokonaan tekemättä toukokuun koontipostaus. Kuun vaihde meni niin Oslon reissun tohinoissa, että ajattelin jättää tämän tekemisen "ihan kesäkuun alkuun". No kuinkas sitten kävikään, kesäkuun päivät ovat vaan vilistäneet silmissä (miten kohta voi olla jo juhannus!) ja postaus se senkun on vaan roikkunut. No, täältä se kuitenkin vihdoin tulee.

Ihan hauska näitä oli taas käydä läpi ja huomata, ettei sitä tullut toukokuussakaan ihan vaan laakereillaan levättyä.Alkukuusta hankin blogilleni oman www.koti-ikava.fi osoitteen. Laitoimme myös parveketta kevätkuntoon. Kuukauden hitti oli eteisen oven tuunaus ja maalaaminen. Lenkkarit olivat telakalla, kun nivusvamma aiheutti pakollisen juoksutauon.


Askartelin DIY-paperipusseja ja jaoin tulostettavan tiedoston blogissa. Löysin myös muutaman uuden vintage-herätyskellon kokoelmiini. Eteiseen askartelin kartonkisen lokerikon, joka sai kyllä lähtöpassit ja sijoitettiin myöhemmin uudelleen. Toukokuussa muisteltiin myös viime syksyn Pariisin reissua kahden postauksen verran (1 2).


Jännitimme jääkiekon MM-finaalia kisakatsomossa kisaeväiden kera. Ostin uuden leikkuulaudan ja värjäsin vanhan virkatun peiton uudenveroiseksi.

Seuraava postaus onkin blogini sadas! Aivosolut hyrräävät jo, että mitähän kivaa sitä keksisikään juhlistamaan täyttä satasta. Stay tuned! ;)

Ei kommentteja