Tauluseinä tuskastuttaa


Joku blogiani alkuvuodesta asti seurannut voisi nyt kuvitella, että tuskastelen edelleen sen viime vuoden kalenteriprintin kanssa, mutta ehei, se on saatu sentään vaihdettua jo! :) Sen sijaan muuten tauluseinän olemus on viime aikoina tökkinyt pahasti silmään. Liikaa kaikkea erilaista, liian levoton. Päätinkin siis rauhoittaa ja yhtenäistää taulukollaasin ilmettä vaihtamalla kaikki kehykset samanlaisiksi ja hiukan myös vähentää erilaisten elementtien määrää. Ostinkin siis Ikeasta eleettömiä, ohutreunaisia mustia taulukehyksiä ja sommittelin hieman taulujen paikkoja uudelleen.

Suurin juliste on teetetty omasta valokuvastani. Muokkasin kontrastia rajusti lisää, lisäsin tekstin ja teetin kuvan 50 x 70 cm kokoiseksi julisteeksi Ifolorilla. Muihin kehyksiin on tulossa sekä DIY-printtejä, että pari uutta julistetta, jotka pistin juuri tilaukseen Deseniolta.


Toivon saavani kehiteltyä hieman epäsymmetrisen, mutta kuitenkin tasapanoisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden näistä. Epäsymmetrisyys varsinkin on minulle haasteellista, mutta joskus pitää astua omien mukavuusrajojen ulkopuolella. Printtien valitseminen ja tekeminen on kuitenkin se mukavin osuus tauluseinän uudelleen kokoamisessa. Entäs sitten se tuskastuttavin? - No, vanhojen reikien paklaaminen ja paikkamaalaus tietenkin.

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

4 kommenttia

 1. Tauluseiniä on haastava tehdä ja saada just oikealle kohdalle! TSemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nitä asioita sisustuksessa kun näyttää helpolta ja rennosti asetellulta, mutta oikeasti pähkäily ja järjestely viekin huomaamatta tunteja. :)

   Poista
 2. Tauluseinät on kyllä hankalia, etenkin se taulujen suoraksi saaminen :) Tosin sitten kun se oikea asetelma löytyy, niin onhan ne ihania! Upea tuo itse otettu kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lopputulos palkitsee kyllä. Toivottavasti ainakin. :)
   Ja kiitos kuvakehuista, tykkään tuosta kuvasta itsekin ja se muuntautui kyllä kivasti julisteeksi.

   Poista