Salin sunnuntaibrunssi

Hyvää juhannusaaton aattoa!
Jokos kaikki ovat rientäneet mökeille ja rannoille juhannusgrillien ja -kokkojen äärelle? Mekin suunnataan auton nokka heti aamulla kohti mökkisaarta. Koko viikko on jännätty sääennusteita, mutta nyt näyttäisi tulevan oikeinkin kelvolliset juhannussäät.

Viime sunnuntaina hemmottelimme itseämme Café Salin brunssilla. Oltiin kuultu ja luettu sunnuntaibrunssista kovasti kehuja ja tarkoitus on ollut käydä kokeilemassa aamiasmenu jo paljon aiemminkin, mutta jostain syystä emme ole vaan saaneet aikaiseksi.


Olimme varanneet pöydän klo 11:ksi, sillä minulle oli kerrottu, että suosittuina päivinä brunssi saattaa olla hyvinkin täynnä, mutta tällä kertaa saapuessamme tilaa oli vielä ihan kivasti ja saimme valita pöydän vapaasti. Vaihdoimmekin meille varatun pöydän sohvalliseen ikkunapöytään, jossa olikin mukava herkkujen nauttimisen ohella ottaa rennosti ja tiirailla kaupungin verkkaista sunnuntaimenoa.


Brunssi kustantaa kesäsunnuntaisin yhdeltä henkilöltä 21,90 €, jota pidän ehkä aavistuksen tyyriinä. Buffetti oli kuitenkin erittäin maukas, tarjontaa ja vaihtoehtoja oli runsaasti ja kaikki ainekset olivat tuoreita. Peruskahvin, -teen ja -mehujen lisäksi juomaksi sai valita myös latten tai espresson sekä tuorepuristettua appelsiinimehua.


Todettiin kyllä brunssi maineensa arvoiseksi ja rahalle sai vastinetta vatsan täydeltä. Ei tästä joka sunnuntaiaamuista tapaa tule, mutta varmasti tullaan vielä uudelleenkin.


Ei kommentteja