Valkovuokkoja + jotain sinistä

Keräsin eilen iltakävelyllä kimpullisen valkovuokkoja takametsästämme. Tuo pieni metsikkö onkin näin keväällä ja alkukesästä aina täynnä luonnonkukkia. Ensin tulkevat sinivuokot, pian sen jälkeen valkovuokot ja ihan kohta saamme nauttia siellä kielojen huumaavasta tuoksusta.

Asettelin valkovuokot pieneet Kustavin Savipajan ruukkuun. Olen ollut vähällä lahjoittaa kyseiset ruukut eteenpäin jo useita kertoja, mutta aina olen kuitenkin päätynyt säilyttämään niitä vielä hetken. Ja nythän tuo sininen väri on taas ajankohtainen joten ainakin hetkeksi sai toinen ruukuista vielä tehtävän kotonamme.


Huomasin vasta kameran näytöltä, että valkovuokkokimppu näyttää ylhäältä päin hauskasti hieman sydämen muotoiselta. Vai kuvittelenko vain ja silmäni haluavat nähdä sydämiä ja romanttista keväthuumaa joka paikassa.


Tänään on ollut aivan ihana, aurinkoinen vapaapäivä. Kävimme pitkällä kävelyllä ja syömässä keskustassa. Iltapäivällä ahkeroimme varaston siivouksen kimpussa ja vihdoin verkkokomeroomme pääsee kävelemään sisälle asti ja kaikki siellä oleva tavara on helposti löydettävissä ilman, että mitään tarvitsee ensin nostaa pois tieltä. Ilta-auringon poltteessa laitoin vielä parvekkeenkin kesäkuntoon.

PS. Mitä tykkäät blogin uudesta ilmeestä? Taas kerran saan kiittää Beauty of life -blogia inspiraatiosta.

4 kommenttia

 1. Valkovuokkoja keräsin minäkin eilen maljakkoon..:)
  Tykkään uudesta ilmeestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkovuokot on niin ihania. Tulee ihan lapsuus mieleen, kun niitä äitienpäiväksi aina kerättiin.

   Poista
 2. Tyylikäs uus ilme! Kaunis ja selkeä :) Ja ihanat valkovuokot, hyvin sopivat siniseen astiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Valkovuokot on kyllä niin kauniita sekä maljakossa, että metsässä. <3

   Poista