Uusi ihana leikkuulauta by Mayn

Harvoinpa tulee tehty ihan puhtaasti ostoshehkutuspostauksia, mutta tässä tulee vaihteeksi yksi sellainen. Olen kovin nirso shoppailija nykyään ja saatan vaikkapa nyt kynsiharjan hankintaa pohtia ja pähkäillä useamman kerran ennen kuin lopulta se päätyy ostoskoriini. (Kun onhan kynsiharja nyt ihan yksi elämän suurimmista hankinnoista...) Tämän leikkuulaudan kohdalla tein kuitenkin poikkeuksen ja se lähti mukaani täysin heräteostoksena eväidenhakureissun lomassa.


Leikkuulaudan kohdalla valintaani helpotti sekä tuotteen kauneus, käytännöllisyys, että alkuperä. Kyljessä komeilivat rakastamani sanat Made in Finland ja laudan hillitty valkoharmaa kuviointi on mielestäni todella kaunis. Kotimaista koivuvaneria olevan leikkuulaudan takana on tietenkin suomalainen Mayn. Kyllä tämän päällä kelpaa nyt rakentaa aamiaisleivät ja leikata hedelmät. Vai mitä?PS. Ja löytyi muuten samalla sitten se kynsiharjakin. :)

8 kommenttia

 1. Onpa nätti leikkuulauta <3 Mutta eihän tuota raaski käyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että leivänleikkaamiseen ja ei värjäävien ruokien leikkaamiseen uskaltaa ihan hyvin käyttää, mutta yritän varjella ainakin näin alkuun punajuurilta ja porkkanoilta. Lihalle ja kalalle on myöskin omat leikkuulautansa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On. Sata kertaa kauniimpi kuin vanhat muoviset leikkuulautamme.

   Poista
 3. Mie oon mieltänyt tämän "pohjaksi" mayn lankakoreille! Itseltäni löytyy S-koon koriin sopiva "leikkuulauta" jonka avulla pullot pysyy pystyssä korissa. Tämä lienee ihan se sama tuote mutta ilmeisimmin M-koon koriin. Hauska idea käyttää sitä leikkuulautana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kaupassa josta tuon ostin, sitä mainostettiin leikkuulautana, joten eipäs tullut itselle mieleenkään, että voisi käyttää "korinpohjana". Mutta monikäyttötuote siis, mikäs sen loistavampaa!

   Poista