Huhtikuun parhaat 2016

Ihanaa, aurinkoista toukokuun alkua! Tuntuu, että kuun vaihtuminen toi mukanaan kesän. Toukokuu on kaikista vuoden kuukausista ehdoton lempparini. Kevät on vihdoin täällä ihan tosissaan ja koko ihana kesä on vielä edessä.

Huhtikuu oli työkiireiden vuoksi blogissa hiukan edellisiä kuukausia hiljaisempi, eikä kotonakaan tullut niin paljon häslättyä ja sisusteltua. Muutamia juttuja kuitenkin ehdittiin saada aikaiseksi.


Makuuhuoneesta sijoituspaikkansa löytänyt vanha liitutaulu sai kylkeensä uudet tekstit. Myös makuuhuoneen kattovalaisin joutui pienen tuunauksen kohteeksi. Olohuoneessa sijoiteltiin mattoja uudelleen, kiinnitettiin ikkunalauta ja hiukan muuteltiin sohvienkin sijoittelua. Keittiöön saatiin vihdoin hankittua ruokapöytä ja keittiön tuolit verhoiltiin uudelleen.


Kuukauden puolessavälissä kävin viettämässä mahtavan viikonlopun ystävien kanssa Villa Tammikossa. Kaiken kiireen keskellä ehdittiin myös vähäsen rentoutua. Pohdiskelin kotona meneillään olevia ja tulevia maalausprojekteja ja myös keittiön kattovalaisin pääsi tuunattavaksi.

Aurinkoista illan jatkoa! Jos ette ole vielä käyneet ulkoilemassa tänään, niin nyt kannattaa mennä nautiskelemaan ilta-auringon paisteesta.

6 kommenttia

 1. Totta, toukokuu toi kesän. Ja, toukokuu kuuluu myös minun suosikkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toukokuu tosiaan näyttää nyt ihan parhaita puoliaan. Oon ihan fiiliksissä! <3
   Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja paljon olet saanut aikaan huhtikuussakin :) Toukokuu on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit kommentoimassa! <3
   Totta, yllättävän paljon sitä kuitenkin tuli kotonakin puuhasteltua, vaikka hiukan normaalia kiireisempi kuukausi olikin.

   Poista
 3. Kaunis koti teillä...mukava päästä seuraamaan blogiasi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Hannele seurailemaan blogia. Ihanaa kun löysit tänne ja kiva kun kommentoit! <3

   Poista