DIY seinälokerikko. Hitti vai huti?

Olen tallentanut tämän seinälokerikon ohjeet ja kaavat pinterestiin jo vuosi sitten ajatuksena tehdä sellainen eteiseen avainten, aurinkolasien, sun muiden pikkutilpehöörien säilytykseen. Lokerikon idea ja ohjeet löytyvät A Bit Functional -blogista ja lokerikko näytti mielestäni siellä ihan huippukivalta.


Ostin kartongit ja taittelin lokeroita sitten yksi ilta. Käytin vähän erilaista asettelua, kuin Minde, jotta saisin suuremman määrän lokeroja käyttöön. Omassa päässä lopputulos näytti loistavalta, mutta kun sain kaikki palaset seinään, en oikein enää tiedä onko se sittenkään kovin hyvä.

Lokerot olisivat saaneet olla aivan aavistuksen suurempia, jotta aurinkolaseja voisi noissa säilytellä. Avaimet ja muu ihan pieni tavara kyllä tuonne mukavasti uppoaa. Lisäki lokerikon sijoituspaikka oven ja taulujen välissä ei ehkä ole aivan nappi. Minulla olisi näille mielessä jo toinenkin paikka, johon voisin lokeroja mallailla. Mutta mitä mieltä olette? Onko kartonkinen pikkulokerikko tuossa eteisen seinällä hitti vai huti? Käykö muille koskaan näin, että jokin hankinta tai DIY-projetki tuntuu etukäteen miettiessä todella hyvältä, mutta ajatellulla paikalla ei enää niinkään? 

8 kommenttia

 1. Siis tosi kiva idea, mutta sopiiko noiden taulujen viereen?? Mikäs se toinen paikka olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo paikak tosiaan on vähän kysymysmerkki ja luulen, että saavat lähtötuomion tuosta aika piankin. Ajattelin yrittää mallailla niitä jossain vaiheessa työpöydän läheisyyteen

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne on ihan kivat kyllä, mutta paikka ei ole ihan nappi. :)

   Poista
 3. Ihan huippuidea! Tosi kivan näköiset lokerikot :) Mäkin tosin mietin, että sopisiko jonnekin muualle paremmin, kun tuossa on jo nuo taulut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokerikot on ihan hauskat pelkkänä koristeenakin, mutta tuo sijoituspaikka ei tosiaan ole ihan paras mahdollinen. Taidan siirtää ne jossain vaiheessa tuosta olohuoneen puolelle työpöydän läheisyyteen.

   Poista
 4. Lokerikko itsessään näyttää todella kivalta! Työpöydän ym. lähelle voisivat sopia ehkä paremmin ja siellä voisi olla enemmän käyttömahdollisuuksia. Kuitenkin mielestäni ei ole katastrofi nykyisellä paikallakaan :)

  VastaaPoista
 5. Ajauduin tänne, kun etsin vaihtoehtoja seinälokerikoista. Onpa kivan näköinen! Kuinka lokerot ovat kestäneet käyttöä? Linkkisi idean jakaneeseen blogiin ei enää toimi jostain syystä (ilmeisesti blogia ei enää ole?) - tiedätkö, mistä kaavat löytäisi nyt?

  VastaaPoista