Uusi pieni ruokapöytämme

Pikaiset maanantai-illan heipat! Kiireet ja tohinat jatkuvat täällä, mutta halusin pikaisesti tulla näyttämään teille, että olemme vihdoin saaneet taas ruokapöydän keittiöön. Kyllästyimme etsiskelemään sopivaa pikkupöytää kirppiksiltä, joten suuntasimme tänään Ikeaan ja koppasimme mukaamme pienen, yksinkertaisen ja edullisen kahden hengen ruokapöydän.


Ihanaa, kun olette käyneet kommentoimassa edellisiä postauksiani. Kiitos niistä, lämmittää niin mieltä. Toivon, että ehtisin huomenissa vastailemaan teille!

Mainiota maanantain myöhäisiltaa kaikille, ketkä hereillä vielä ovat!

8 kommenttia

 1. Tyynekin siellä tyytyväisenä isäntäväen hankintaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo Tyynen pitää aina tarkastaa kaikki ovesta sisään tulevat uudet tavarat. Pöytä sai hyväksynnän. :D

   Poista
 2. Tuo pöytä näyttää todella kivalle! Haluaisin meidän ison tumman ruokapöydän pois ja pienemmän valkoisen sen tilalle. Toisaalta isolle pöydälle mahtuu enemmän porukkaa syömään tai vaikka pelailee lautapelejä. Noh onneksi Ikeasta löytyy edullisesti erilaisia vaihtoehtoja ja enköhän mä saa tuon miehekkeen puhuttua ympäri jossakin vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on yksinkertaisuudessaan oikein passeli. Jos vaan tilaa olisi enemmän meidänkin keittiössä, niin neljän tai jopa kuuden hengen pöytä olisi kyllä kiva nimenomaan vieraita tai vaikkapa juuri noita lautapeli-iltoja ajatellen.
   Ikeasta löytyy kyllä ihan kivoja pöytiä hyvällä hinta-laatusuhteella.

   Poista
 3. Kaunis pöytä ja nuo tuolit sopivat täydellisesti kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pöytä on kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein passeli meidän keittiöön. Tuolit tuovatkin kivaa kontrastia muuten melko Ikea-painotteiseen keittiöömme.

   Poista
 4. Onpas kivan näköinen pöytä! Jotenkin niin köykäinen noiden tuolien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä on tosiaan kivan kevyen näköinen ja se sopiikin pieneen keittiöön, jossa raskas ja massiivinen pöytä saisi tilan tuntumaan entistäkin ahtaammalta.

   Poista