Tuunattu simpukkavalaisin

Ostin taannoin FB-kirppikseltä edellisen kotimme eteisen valaisimiksi kaksi kappaletta Elloksen simpukankuorivalaisimia. Eteisessä valaisimet palvelivat ihan näppärästi, mutta suurempaan tilaan ne olivat liian pieniä ja vaatimattomia. Kun olohuoneen paperinen DIY-valaisin pääsi kattoon, jäi toinen simpukkavalaisin ylimääräiseksi. Päätimme siis purkaa toisen valaisimista ja viritellä siinä olevat simpukankuorisiimat makuuhuoneessa olevaan valaisimeen.Nyt valaisimessa on lisää sekä tuuheutta, että korkeutta. Ei näytä niin orvolta raukka enää katosta roikkuessaan. Siimojen virittely oli melko mielenkiintoista puuhaa ja aluksi pelkäsinkin, että simpukkapyörylät olisivat niskassamme heti ensimmäisenä yönä, mutta hyvin on viritetty valaisin pysynyt kasassa ja kuosissa ainakin toistaiseksi.


Minä loukkasin eilen toisen jalkani ikävästi ja nyt ollaan sitten tuolin ja sohvan orjina muutama päivä. Pieninkin kävely sattuu julmetusti ja saa harkitsemaan jokaista liikettä. Vamma paranee levolla ja vaikkei kyse ole sen vakavammasta asiasta, niin ihmeesti sitä alkaa arvostamaan normaalia liikuntakykyä näinä hetkinä, kun enää voikaan käydä missään pikaisesti tai tehdä ennalta suunnittelemattomia liikkeitä.

Sateisesta ja synkästä kelistä huolimatta mukavaa tiistai-iltaa! Otetaanhan rauhallisesti :)

4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! :) Jos jotakin positiivista kipeässä jalassa niin nyt voit katsoa sarjoja Netflixistä (jos omistat sen), kirjoitella paljon blogiin tekstejä ja vain ottaa rennosti! Nimimerkillä eilen potkaisin vuosia sitten murtuneen varpaan oveen ja lopputulos on uudestaan murtunut varvas.. Se on hyvä aina vuoden välein potkaista se uudestaan rikki >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Varpaan potkaiseminen on ehkä ikävintä mitä tiedän. :(
   Jalka on nyt jo paljon parempi ja maltoin sentään lepäillä sen kanssa.

   Poista