Sunnuntain puuhailuja + arvonnan voittaja

Sunnuntaiaamu alkoi rentoillen ja telkkarista hömppää ja hiihtoja katsellen. Aamupäivällä vielä ajattelin, että näinhän voisi viettää vaikka koko päivän sen kummempaa stressiä kotitöistä ottamatta.Puoliltapäivin olin kuitenkin jo sen verran täynnä energiaa, että ajattelin ihan pikapikaa edes imuroida. Imurointi laajeni kuitenkin koko kodin yleissiivoukseksi. Siinä siivoilun lomassa sain päähäni vähän siirtää mattoja. Tiedättehän, ihan vähän vaan kokeilla, että miltä näyttäisi jos tämä olisikin tuolla... Ja mattojen paikan vaihdon seurauksena sitten olohuoneessa pitikin mööbelseerata hiukan enemmänkin. Ja kun nyt kerran hommiin ruvettiin, niin päätin lopulta vielä pesaista keittiön ja olohuoneen ikkunatkin.


Että se siitä rentoilusta. Mutta nyt on ihanaa, kun on kotona ihan puhdasta ja vihdoin on talven pölytkin ikkunoista poissa. Ajattelin samalla energialla hilpaista vielä juoksulenkillekin, mutta illaksi käymme hakemassa leffan ja nautimme puhtaasta kodista ja joutenolosta.


Ja sitten siihen arvonnan tulokseen. Kommentteja arvontapostaukseen tuli ihanan paljon ja arpoja lunastettiin yhteensä 83 kpl. Arvonnan onnettarena toimi randomlukugeneraattori ja voittaja on:

Jossu / Maailman Paras Paikka


Paljon onnea! Laitan sinulle sähköpostia illan aikana. Tai jos ehdit ensin, niin voit viestitellä minulle päin!

6 kommenttia

 1. Just ihana kotipäivä. Ja tuollain yhtäkkiä saa inspiksen, kaikki menee ihan omalla painollaan. Kivempi kuin sillain pakotettuna niin kuin yleensä :) Ja onneksi sääkin salli tänään sisähommat hyvällä omallatunnolla.

  Onnea voittajalle! Vähän oon kade ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva päivä oli kyllä ja mukavan paljon sain aikaiseksi. Minulla on tapana miettiä ja stressata kotitöistä hiukan liikaa etukäteen ja sitten jos en saa yhden päivän tai viikonlopun aikana tehtyä kaikkea listasta (vaikka paljon olisikin saatu aikaan), niin tunnen epäonnistumisen tunnetta. Näin päin on parempi, ettei etukäteen suunnittele liikoja, niin sitten saavutuksista saa nautittuakin.
   Täällä oli kyllä itse asiassa oikein kaunis ja aurinkoinen ilma sunnuntainakin. Onneksi illansuussa pääsin vielä ulkoilemaan ilta-auringon kanssa.

   Poista
 2. JES, mä voitin!!!!! Ja voih, itsekin olisin kaivannut tänään mahdollisuutta rentoiluun, mutta päivä hurahti messurakenteita kasatessa ja pakatessa autoon ja sen jälkeen ilta onkin kulunut yrittäjyysvalmennuksen tehtävien kanssa... Noh, silloin täytyy takoa, kun rauta on kuuma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, paljon onnea!
   Kiva kun voitto toi piristystä kiireen keskelle! :)

   Poista
 3. Onnea Jossu! Mä niin odotan ensi viikonloppua, että mä saisin häröillä kotona ja ehkä hieman levätäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset lepäilemään ja puuhestelemaan kotijuttuja ensi viikonloppuna. Touhu ja tekeminen on välillä kivaa, mutta niin on kotona olokin sitten kaiken kiireen vastapainoksi.

   Poista