Relaxing

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroinkin, yllätti kiire meidät viime viikolla lähes täydellisesti. Kevättalven jälkeen töissä iski pieni suvantovaihe ja oli muutaman viikon hiukan hiljaisempaa. Yhtäkkiä kuitenkin taas tilauksia satelee ja työpöydän ääressä saa istua iltaa myöten. Vaikka tämä tällainen kiire on vain ja ainoastaan positiivinen asia ja töitä tekee todella mielellään, niin silloin tällöin kaipailee pienen pientä irtiottoa ja ajatusten nollaamista. Koska en ole loukkaantumisen takia lenkkipolullekaan päässyt (ja se kyllä tällä hetkellä kiristää hermoja ja aiheuttaa sitä stressiäkin hieman), niin olen nyt parina päivänä ottanut pienen värittelyhetken töistä kotiin tullessani.


Vaikka tuo värittely on vähän höpöhöpöhommaa tai ehkä juurikin siksi, koen sen tosi kivaksi ja rentouttavaksi pikkupuuhasteluksi. Usein vain värittelyaika uhkaa venähtää aiottua pidemmäksi, sillä näin monimutkaisten sivujen värittämiseen saa kulumaan monta iltaa ja on vaikea lopettaa keskeneräistä.

Löytyykö muita värittämiseen hurahtaneita?

11 kommenttia

 1. Minä oon ainakin ihan koukussa värittämiseen! Hyllystä löytyy neljä värityskirjaa :D
  Löysin sun blogin vasta ja olisin halunnut tutustua enemmänkin, mutta sivun alaosasta ei pääse siirtymään edellisiin teksteihin... Onko siellä joku koodi väärin vai mikä on, kun 'etusivu' ja 'vanhemmat tekstit' tekstit näyttäisivät olevan vain koristeina :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hemuli ja ihana kun löysit blogiini! Värittäminen on kyllä hauskaa. Tykkäsin ennen väritellä jo lasten värityskirjoja ja nyt on kiva kun on tullut näitä yksityiskohtaisempia kirjoja aikuisille.
   Joo, se etusivun linkki on rikki, pahoittelut siitä! Olen pariin otteeseen sitä yrittänyt korjailla, mutta huonoin tuloksin. Pitäisi kyllä ottaa se työn alle (ja pari muutakin bugia blogissa) kun vaan saisi aikaiseksi. Sivupalkissa olevat arkistot kuitenkin toimivat ja niistä pääsee lukemaan vanhempia postauksia, sekä muilla sivuilla olevat "Vanhempi viesti" linkit. Ongelma on ainoastaan tuossa pääsivun linkissä.

   Poista
 2. Mä oon monesti meinannut ostaa värityskirjan, mutta en oo vielä uskaltanut, juurikin tuon koukuttumisen vuoksi :D Kauniita kuvia olet värittänyt! Ja mulla ainakin toimii tuo vanhempi viesti -nappula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia jos vaan yhtään tykkää väritellä. Onneksi tällainen koukuttuminen ei ole niin vaarallistakaan. :)
   Linkin ongelma on tosiaan vain pääsivulla ja teksteissä olevat linkit toimivat.

   Poista
 3. Mä en ole vielä kokeillet tätä enkä tiedä riittäisikö keskittyminen :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pahoja ongelmia keskittymisen kanssa välillä ja värittely ja kaikki muukin pieni näpertely ja askartelu auttaa mulla siihen. Kannattaa siis kokeilla ensin vaikka jotakin pientä kuvaa jos vaan yhtään tuntuu, että kiinnostaa. Netistä löytyy paljon ilmaisiakin värityskuvia testattavaksi.

   Poista
 4. Eipä ole tullut hankittua näitä värityskirjoja, mutta tytär kyllä tykkää näistä kovasti (12-vee).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan harmittaa ettei tällaisia ollut silloin kun itse olin tuon ikäinen. Onneksi näin aikuisenakin on lupa vielä välillä leikkiä. :D

   Poista
 5. Ostin viime kesänä tuollaisen aikuisten värityskirjan, mutta olen saanut aikaiseksi värittää melkein kahden euron kokoisen lehden :D. Jotenkin aika tuntuu menevän aina johonkin muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, no niin se tahtoo olla. Mulla tulee välillä kausia kun tykkään väritellä enemmän. Harvoin myöskään jaksan värittää koko sivua loppuun ennen kuin haluan jo aloittaa toista. Mutta suon sen itselleni, tässä jos jossain saa mennä fiiliksen mukaan.

   Poista
 6. Värittäminen on kyllä ihanaa höpöhöpöä! Itse tykkään kyllä kovasti, mutta vähille on jäänyt. Jotenkin se vaan unohtuu, tosin välillä vähän lähtee käsistä kun innostun "auttamaan" tytärtä hänen väritellessään 3 vuotiaille tarkoitettua värityskirjaa :D Se vähän menee niin että "ootas äiti vähän näyttää" -- "äiti, älä väritä mun koko kirjaa" heh :D

  VastaaPoista