Olohuoneen uusi järjestys

Kuten jo sunnuntaina kirjoittelinkin, muutimme hiukan olohuoneen järjestystä viime viikonloppuna. Mitään kovin radikaalia muutosta ei tapahtunut, mutta matot vaihtoivat paikkaansa ja sohvatkin hieman. Yritys oli saada olohuoneen sohvaryhmää hieman toimivammaksi kokonaisuudeksi.Sohvammehan ovat ehkä hieman liian suuret nykyiseen olohuoneeseemme, mutta koska emme halua luopua löhöilymahdollisuudesta, ei pienempiä sohvia ole ihan hetkeen tulossakaan. Ennenhän tuossa oli kulkumahdollisuus ison sohvan molemmin puolin ja kumpainenkin kulkuväylä oli todella ahdas. Nyt siirsimme sohvaa hiukan lähemmäs makuuhuoneen vastaista seinää ja kannoimme makuuhuoneen pikkupöydän apupöydäksi ja laskutasoksi sohvan päätyyn. Näin suljimme kulun sohvan toiselta puolelta, jota ei edes juurikaan käytetty ja toiselle puolelle jäi hieman reilummin kulkutilaa. Ei ratkaisu nytkään ihanteellinen ole, mutta huomattavasti parempi.


Saimme vihdoin myös ikkunalaudan olohuoneeseen ja yksinään töröttävät ikkunanlaudanpidikkeet jäävät historiaan. Ikkunalauta ei näihin kuviin ehtinyt, mutta Tyyne on sen jo ottanut lempipaikakseen ja yritänkin päästä järjestelemään ja kuvaamaan ikkunalaudan ensi viikolla.


Viime viikolla pyöritin myös pientä paperipussitehdasta ja taittelin pusseja niin kukkaruukkujen suojuksiksi, kotiavainten säilytyspaikaksi kuin paperinkeräyspusseiksikin. Hauskaa, helppoa ja edullista. Nuo kolme termiä taitavatkin olla meidän sisustuksen kulmakiviä nykyään.

Blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, sillä olen lähdössä viettämään tyttöjen viikonloppua mitä parhaimmassa seurassa. En malttaisi oikein edes odottaa.

Mahtavaa perjantaita ja viikonloppua!

8 kommenttia

 1. Kaunis olohuone teillä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meillä vähän samaa havaittavissa: vaikka kaksi isoa sohvaa ei lemppareita enää ulkonäöllisesti olekaan, emme vielä halua luopua löhöilymahdollisuudesta :) Koska onhan se nyt vaan ihan parasta saada rötvätä kumpikin omalla sohvallaan :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Vaikka sirot sohvat on tosi kauniita katsella, niin me ollaan sellaisia mukavuudenhaluisia löhöäjiä, että tällaiset on meillä ihan ehdottomat.

   Poista
 3. Näyttää todella hyvältä! :) Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Näyttää todella kauniilta ♥♥♥ Ihanan valoisaa ja vaaleaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Valoisuus on kyllä meidän kodin ehdoton plussa. :)

   Poista