Macaroneja ja verhoiltuja tuoleja

Ihanaa sunnuntaita ystävät!

Olipahan viikko... :) Eilen messukamppeet kerättyämme ja kotiin raahauduttuamme otin pitkät päivänokoset ja jestas kun maistuivatkin hyviltä! Makeilta maistuivat myös messuilta ostamani à L'amanden macaronit. Heidän messupöytänsä oli aivan omamme edessä ja ihanan näköisiä herkkuja tuli himoittua koko päivä. Pakkohan siinä oli käydä hieman maistelemassa ja kotiinkin jotain mukaan ostaa, vaikka herkkulakko päällä onkin. Onneksi nämä macaronit ovat kuitenkin suht pieniä makupaloja, joten ei dieetti näihin sorru. Puolet näistä jäivätkin vielä tänään maisteltaviksi.


Saimme myös vähän aikaa sitten Thonet-tuolimme takaisin kotiin. Nyt niissä on uusi, raikkaampi verhoilu. Yllätin hieman itsenikin valitsemalla kankaaksi tuollaisen reilusti siniseen taittavan harmaan. Kangas käy kivasti yhteen ruskeiden tuolien kanssa ja mikäli sininen valinta alkaa joskus kaduttaa, on tuolit helppo verhoilla uudelleen. 


Nyt siivouspuuhiin ja sen jälkeen taidamme suunnata maaliostoksille. :)

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen todella tyytyväinen kun vihdoin löysin nämä. :)

   Poista
 2. Tosi kauniit tuolit :) Me juuri valittiin tänään minin huoneeseen uusi väri uudelle huonekalulle ja ootas vaan, kun näet! Mua jänskää niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olivat kyllä etsinnän takana. Ooh, en malta odottaa mitä sieltä onkaan tulossa minille uutta. :)

   Poista