Maalausprojekteista pohdintaa

Meillä on viime viikkoina pyöritelty värilastuja seinältä toiselle ja pohdittu erilaisiin maalausprojekteihin ryhtymistä. Parikin kohdetta olisi omassa mielessä juuri nyt ja yhtä saimme jopa viikonloppuna aloiteltuakin.

Kaupasta haalimani värikartat ovat kovin harmaita, mutta on sinne jokunen hieman sinertäväkin joukkoon eksynyt. Tosin pelkkiä harmaan sävyjäkin on ainakin se kuuluisat viisikymmentä ja varmasti paljon enemmänkin, joten kyllä ihan näitä harmaitakin vaihtoehtoja vertailemalla saa jo päänsä pyörälle.


Tällä hetkellä käynnissä oleva maalausprojekti sijaitsee eteisessä ja sitä toivottavasti pääsen esittelemään jo ensi viikolla. En malttaisi itsekään odottaa miltä lopputulos siellä tulee näyttämään.

Seuraavaksi haaveilen kuitenkin jo olohuoneen työpisteen takana olevan seinän maalaamisesta. Hiukan hassua, että ennen tänne muuttoa haaveilin valkoisista seinistä ja nyt jo olen niitä maalailemassa. Ei kuitenkaan huolta, pääsävy kotonamme tulee kyllä säilymään hyvin vaaleana myös tulevaisuudessa.


Tehosteseinät taitavat olla jo so last season, mutta itse en uskalla lähteä koko olohuonettakaan maalaamaan. Valkoisten seinien ja katon tuoma valoisuus on juuri sitä mitä kodilta toivon, mutta toisaalta houkuttelisi kokeilla tuon päätyseinän maalaamista vaihtelua ja väriä (onhan harmaakin väri, onhan?!) tuomaan.

Mitä olette mieltä? Maalaus juu vai nei?

6 kommenttia

 1. Ehdottomasti peukku maalaukselle! Ja väriksi jokin siniharmaa tai murrettu sininen syvyyttä tuomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees. Ja taisit lukea mun ajatukset tuon sävyn suhteen! ;)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ja, ei kun maalaamaan vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmaan laitetaan kesän aikana pensselti ja telat heilumaan. :)

   Poista
 3. Täällä ollaan myös maalailtu koko viikko...en malta odottaa lopputulosta,koska en ole ihan varma miltä tulee näyttämään! Iiik! On tää elämä niin jännää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nää on onneksi sellaisia hauskoja jänniä juttuja ja se jännitys on hyväntuulista ja kuplivaa. Hauska nähdä sitten, miltä teidän maalausprojektit näyttää. :)

   Poista