Breathe it all in

Pohdin joku aika sitten sopivaa tekstiä tai runonpätkää makuuhuoneen liitutaululle kirjoitettavaksi. Googlen ehtymätön aforismivarastohan minulle lopulta vastauksen löysi. Olisihan se hienoa, jos omasta päästä syntyisi kuolemattomia ajatuksia ja kauniita lausahduksia, mutta niin kauan kuin niin ei ole, on google hyvä varakeino.

♥BREATHE IT ALL IN - LOVE IT ALL OUT♥

Kaunista, harmoonista ja makuuhuoneen tunnelmaan sopivaa. Mieluummin tuota aamuisin lukee päivän ajatuksena, kuin sitä ruokalistaa. :)Tyyne on ilmeisesti alkanut harkita sirkukseen karkaamista. Kissa aloitti meinaan hyppyharjoitukset eräs kaunis ilta tuon käynnöskasvin renkaan lävitse. Pelasti kasvin pikapikaa makkariin, jonne kissalla on asiaa vain valvotusti ja vesitin näin Tyynen haaveet sirkuskissan urasta.

Kasvi on muuten pärjännyt yllättävän hyvin kasvatuksessamme, vaikka pelkäsin, että noin herkän näköinen ruoho kyllä kuolee hoidossamme alta aikayksikön. Itseasiassa sehän näyttäisi voivan hyvin, rehottavan ja kasvaneenkin reippaasti siitä kun kukkasen saimme.


Kuvat otin eilen illalla töistä kotiin tullessani. Saatan toistaa itseäni, mutta miten sitä voikaan pitkän talven aikana unohtaa, että on tosiaan olemassa aika, jolloin aurinko paistaa kotiin sisälle vielä illallakin. ♥

Upeaa, aurinkoista viikonloppua!

PS. Arvon sormuksen voittajan tämän viikonlopun aikana, joten pysykäähän kuulolla!

8 kommenttia

 1. Tyynellä on ilmeisesti ollut tylsää ja on van keksinyt itselleen tekemistä...

  Kaunis teksti ja noi kirjaimet seinällä on tosi kivat. Ovatko tarraa? Tuon idean voisin varastaa meidän neidn huoneen piristykseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyne osaa kyllä keksiä omat leikit aina :)

   Kirjaimet ovat joo seinätarroja. Muistaakseni jostakin kirjakaupasta joskus kirjainarkit hommasin. Kauan mietin, minkä runon niistä seinälle kirjoittaisin, mutta silloin(kin) tuli tenkkapoo ja lopulta päädyin lätkimään kirjaimet vaan satunnaisesti seinälle. Ihan hauska lopputulos kyllä.

   Poista
 2. Kauniis teksti ja tuo nojatuoli on ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nojatuoli on S:n perinnöksi saama ja siitä löytyy meiltä kokonainen sohvaryhmä. Muut osat on sijoitettu toisaalle, mutta nojatuoli on päässyt makuuhuoneeseen.

   Poista
 3. Ihana teksti ja tuo nurkkaus muutenkin! Kivat nuo kirjaimet tuolla seinällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Nurkkaus on yksi lemppareistani meidän kotona.

   Poista
 4. Aivan upea teksti! Kauniit kuvat olet ottanut ja kivoja yksityiskohtia <3

  VastaaPoista