Voimasanoja perjantaille

Tänään on ollut rehellisesti sanottuna hiukan huono päivä. Voimasanojakin, eikä ollenkaan niitä positiivisia sellaisia, on tainnut päästä suusta yksi tai kaksi. Näitä aina tasaisesti elämässä tulee vastaan: päiviä jolloin mikää ei suju ja mikään ei huvita. Sellaisia päiviä, jolloin olisi ehkä ollut parempi ratkaisu jäädä vaan sinne lakanoiden väliin aamulla.
TUNNE kirjaimet olen pelastanut metallinkeräysastiasta jokusia vuosia sitten. Metallikirjaimissa on ihana aito patina. Lienevät olleet jossakin ulkoseinässä joskus. Postikortin akuutti-sanan voisi korvata kroonisella. :)


Onneksi viikonlopulle on tiedossa todella mukavaa ohjelmaa. Huomenna lähden mukaan katsomaan hallille jääkiekkoa ja sunnuntaiaamuna ajelemme Helsinkiin tapaamaan ystäviä ja viettämään minilomaa. Hotelliyö notkuvine aamiaispöytineen tuntuu tähän saumaan juuri oikealta ratkaisulta.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia

 1. Aina ei ole hyvä päivä, mutta jokasessa päivässä on jotain hyvää.

  Ihanaa minilomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta ja olisi hyvä muistaa huononakin päivänä! Positiivisena asiana sain tänään aggressioissani siivottua verstaalla lisätilaa ja illan kruunasi ja päivän kirkasti mieletön kirppislöytö.
   Kiitos toivotuksista ja mahtavaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 2. Joskus vaan on noitakin päiviä, niitä taidetaan tarvita, jotta huomaisimme arvostaa niitä parempia päiviä :). Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on, että ei jokainen päivä voi vaan olla ruusuilla tanssimista. :)
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista