Vanhan liitutaulun roudaus makuuhuoneeseen

Etsiskelen jatkuvasti erilaisia halpoja - tai vielä parempaa - ilmaisia ja hauskoja ratkaisuja elävöittää kotimme sisustusta. Tykkään yhdistellä vanhoja tavaroita uusien esineiden kanssa ja kaikkein parasta on jos jotakin pystyy tekemään itse tai löytämään uusia käyttökohteita jo olemassa oleville esineille.

Olen kaipaillut makuuhuoneen seinille jotakin persoonallista yksityiskohtaa. Viikonloppuna muistin yht'äkkiä tämän meidän vanhan varastossa lojuvan liitutaulun. Liitutaulun on S joskus pelastanut vanhan koululuokan romuista ja sen jälkeen se on seilannut kodeissamme oikein löytämättä kuitenkaan omaa paikkaansa. Nyt päätin roudata liitutaulun pois varastosta ja testailla sopisiko se jotenkin makuuhuoneeseen. Ja tuonne seinustalle nojatuolin taakse se sujahtikin ihan kuin sille olisi siellä aivan oma paikkansa jo varattuna.Minua ihan naurattavat nämä minun liitutaulun kanssa tekemäni oivallukset. Häiden suunnitteluaikaan mietin pitkään menutaulun toteutusta ja olin hääblogiinikin surffaillut erilaisia liitutaululle toteutettuja menutauluja ja miettinyt, että miten onnistuisin toteuttamaan samantyylisen. Samaan aikaan tämä vanha liitutaulu tönötti vanhan kotimme olohuoneessa melkein tiellä ja joka kerta ohi kulkiessani pohdin sen sijoituspaikkaa ja mitähän sillä tekisi. Joskus vaan ratkaisut ovat aivan silmiemme edessä ja emme silti huomaa niitä.


Liitutaulun toiselle puolelle on edelleen kirjoitettuna meidän häiden menu vapaalla kädellä taiteillen. Toinen puoli on kuitenkin tyhjä ja siisti ja sinne ajattelin nyt keksiä jotakin runonpätkää tai vastaavaa. Piimäjuustoja ja riistäpyöryköitä kun ei jaksaisi aina lueskella nukkumaan mennessä. :)

Mites siellä ruudun toisella puolen. Onko tullut tehtyä vastaavia löytäjä ja oivalluksia omista varastoista? Entä olisiko ideoita mitä liitutaululle voisi seuraavaksi taiteilla?

7 kommenttia

 1. Aivan ihana liitutaulu! Ja ihana muisto tuo häiden menu :) Sopii kyllä älyttömän hyvin tuon nojatuolin kaveriksi, vaikka erilaisia ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Luulen, että menu saa jäädä muistoksi liitutaulun toiselle puolelle. Mielestäni tästä nurkkauksesta tuli aika hauska, vaikka kaikki esineet tosiaan ovatkin vähän eri maailmoista keskenään. Ehkä juuri se sitten tuokin sitä vaihtelevuutta ja särmää, josta tykkään.

   Poista
 2. Wautsi!! Ihan mielettömän magee 👍 Ja niin hienolla käsialalla toteutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käsialasta nyt en tiedä, aika vapaalla fiiliksellä on tuon kanssa menty. :)

   Poista
 3. Meillä liitutaululla lukenut mm. häävalssin sanat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kiva idea ja muisto. Meillä häätanssi oli tosin vähän totutusta poikkeava ja bailattiin lopulta Kristan Marry Me (DingDong) viisun tahdissa. :)

   Poista
 4. Meillä liitutaululla lukenut mm. häävalssin sanat. :)

  VastaaPoista