Mennyt pääsiäinen kuvin

Mites on arki kaikilla lyhyen vapaan jälkeen lähtenyt taas rullaamaan? Mulle muutama ylimääräinen vapaa ja kellojen siirto aiheuttivat sen, etten saanut millään nukuttua maanantain ja tiistain välisenä yönä. Eilinen päivä meni siis ihan zombeillessa ja jäi tämä eiliselle aiottu postauskin tekemättä kun en vain yksinkertaisesti jaksanut.

Mutta sen pidemmittä turinoita hieman kuvasaldoa meidän pääsiäisen vietosta.Seuraavaksi palaillaan taas arkisempiin juttuihin. (Vaikka noita koiranpentuja voisi ihailla vaan loputtomiin ♥ ) Suunnitelmissa olisi tusinan verran DIY-projektejakin, kun vaan löytyisi jostakin se aika.

Mutkatonta keskiviikkoa!

10 kommenttia

 1. Mitä mitä mitä ihania karvavauvoja siellä onkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolison perheeseen syntyi pari viikkoa sitten tuollaisia ihania tuhisijoita. Pääsiäisestä kaksi päivää meni siis täysin siihen, että istuttiin pentulaatikon vieressä tuijottamassa vauvoja. :D

   Poista
 2. Iiiks! Koiranpennut ovat kyllä niin söpöiiii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkiiii! <3 Oikeasti noita olisi voinut vaan tuijottaa tuntikaupalla, vaikka eivät vielä tehnetkään muuta kuin söivät ja nukkuivat.

   Poista
 3. Ihastuttavat koiravauvat! Niin hellyyttäviä! Kauniita ovat nuo helmililjat munankuorissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiranpennut oli tosiaan aivan yli-ihania! Helmililjat sopivat kyllä tosi kauniisti kipsimuniin. Herneenversojen kasvatus ei jostain syystä tällä kertaa onnistunut, niin piti keksiä jotakin muuta.

   Poista
 4. Onpa ihania pentuja! Myös perhekuva kissan kanssa koskettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruudet oli kyllä söpöjä.
   Perhekuva syntyi ihanasta sohvailuhetkestä, kun pidimme S:n kanssa toisiamme kädestä ja Tyyne laski tassunsa (kai rapsutuksia kerjäten) siihen päälle. Onneksi oli kamera vieressä. <3

   Poista