Kuka täällä kirjoittaa

Ystäväni luki blogiani ja kommentoi, että en ole kertonut täällä mitään itsestäni. Olin sitä mieltä, että johan tuossa sivupalkissa on lyhyt esittely, mutta kuulemma on kivempi lukea blogeja kun tietää jotakin kirjoittajastakin.

Blogeissa on kierrellyt paljonkin erilaisia "Kerro kymmenen faktaa itsestäsi" ja "Seitsemän asiaa minusta, jota et vielä tiennyt" tyyppisiä haasteita. Niiden henkeen ajattelin nyt kertoa jotakin mielenkiintoista turhanpäiväistä nippelitietoa minusta.

1. Lempivärini on vaaleanpunainen. 
Aloitettiin helpoimmalla kun kerran kengänkokoni olen jo paljastanut. Minulla on ollut vaihe, jolloin kaiken ympärilläni piti olla pinkkiä ja pastellia. Olen kuitenkin huomannut, että vaikka rakastankin kaikkea kaunista ja tyttömäistä, niin kyllästyn siihen kovin helposti. Enää en siis kuorruta ympäristöäni vaihtuvilla prinsessaunelmilla, vaan tyydyn ihailemaan niitä kuvista.

2. Rakastan järjestystä ja suoria linjoja.
Ahdistun diagonaaliasetteluista ja epäsymmetrisistä asioista.

3. Olen iltavirkku (ja aamutorkku)
Myöhään illalla olen luovimmillani, energiat virtaa ja ajatukset lentää. En tykkää mennä nukkumaan kovin aikaisin sillä sängyssä pyöriminen ja unen odottaminen stressaavat.

4. En voi sietää kahvin makua, mutta tuoksu on minusta huumaavaa.
Joskus minua jopa harmittaa, etten osaa juoda kahvia tai pidä siitä, sillä ajatus kahvista piristävänä ja hyvänmakuisena juomana on kuitenkin jollain tapaa innostava. Tuoreen kahvin tuoksu sen sijaan on ihana ja minun pitää aina nuuhkaista vasta avattuun kahvipakettiin.

5. Rakastan matematiikkaa ja jossakin vaiheessa haaveammattini olikin diplomi-insinööri
Matematiikan loogisuudessa ja sen tarjoamassa ongelmanratkaisussa on jotakin äärimmäisen tyydyttävää. Kirjoitin pitkästä matikasta ylioppilaskokeissa laudaturin ja lähdinkin opiskelemaan Otaniemeen sähkötekniikkaa. Alan teoreettisuus ei kuitenkaan lopulta ollut minun juttuni ja muutaman mutkan kautta päädyin kultasepäksi ja käsityöläiseksi.


6. Olen aina myöhässä
Väitän olevani pikkutarkka ja pedantti, mutta todellisuudessa olisin varmasti joka päivä myöhässä töistä, jollei S olisi hoputtamassa lähtöä. Lisäksi minua ärsyttää hänen tapansa olla liian ajoissa joka paikassa varmaan yhtä paljon kuin häntä ärsyttää minun tapani venyttää lähtöä. (Sori, kulta!)

7. Joudun kohta korjaamaan sivupalkin 30+ muotoon 40-
Vaikka sisäisesti olenkin aina 25-vuotias, niin passin mukaan mittariin nasahtaa tänä vuonna 36. ikävuosi. Sen ikäisen kuuluisi kai olla jo aikuinen ja kovaa vauhtia keski-ikäistymässä. En taida suostua.

8. Pelkään heinäsirkkoja
Käärmeet, matelijat, hämähäkit ja koppakuoriaiset antaa tulla vaan. Mutta heinäsirkan nähtyään tämä tyttö kirkuu ja lujaa. Nehän voi vaikka... pompata!

9. Minulla on yliliikkuvat nivelet 
Varsinkin sormeni taipuvat molempiin suuntiin.

10. Jään helposti koukkuun TV-sarjoihin
En meinannut keksiä enää mitään muuta fiksua kun haluan jo päästä katsomaan seuraavan jakson Dexteriä Netflixistä. ;)

Sellaista. En tiedä avasivatko nämä kymmenen asiaa yhtään sen enempää sielunelämääni. Mutta lupaan päivittää tuohon sivupalkkiinikin jotakin hieman järkevämpää jossain vaiheessa. Heti kun olen katsonut yhden (tai kaksi) jaksoa Dexteriä.

Samalla olisi hauska oppia jotakin teistä ihanat lukijani. Haastan nyt kaikki tämän postauksen lukeneet kommentoimaan tähän edes lyhyesti ja kertomaan itsestänne jonkin hauskan faktan.

12 kommenttia

 1. Kivoja nippelitietoja :) Muutenkin selailin blogiasi ja todella hyvältä näyttää, jäänkin seuraamaan mitä tuleman pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini Lemmi ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 2. Hihih. Olipas hauska ja kiva päästä vähän pintaa syvemmälle :). Siis APUA 40- mäkin.. Mä en kestääää ... Tää on niin kamalaa, kun ikää vaa tulee lisää.. Eeh! Mut onneks mieli on nuori ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ikä on vaan numeroita ja voidaan olla mieleltämme ikuisesti nuoria! :D

   Poista
 3. Hauska postaus, mustakin nämä on aina kivoja lukea, on mukava oppia tuntemaan blogin pitäjää vähän enemmän! Tosin omassa blogissani en ole kyllä uskaltautunut naamaani esittelemään, saattaisivat kaikki lukijat kadota ;). Hyvää pääsiäisen aikaa sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa lukea näitä muiden blogeista. Vaikka nämä minun faktani nyt olivat aika kevyestä päästä... :) Eivätkä varmasti katoaisi lukijat vaikka omakuvia blogissasi olisikin. Mutta ymmärrän kyllä niiden bloggareiden päätöksen, jotka haluavat tietyn anonymiteetin blogissaan säilyttää.

   Poista
 4. Ihana postaus, näitä on aina kiva lukea! Saatanpa toteuttaa itsekin tälläisen nippelitieto postauksen blogissa :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jään odottamaan sinun kymmentä paljastustasi. :D

   Poista
 5. Kiva postaus :) Minäkään en juo kahvia ja rakastan järjestystä. Mun pitäis varmaan korjata omaan sivupalkkiin 50-, mutten kykene.

  Ihanaa pääsiäisen aikaa Kaisa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa pääsiäistä myös sinulle!
   Onneksi ikä on vaan numeroita. Voidaan päivittää sivupalkkiin, että ikuisesti nuori.

   Poista
 6. Kiva postaus ja blogi muutenkin. Ja, itsellä tuo 40+ myös lähempänä kuin 30+. :)
  Terkuin, Kaisa Raumalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kaisa Raumalta! :)
   Kiva kun löysit blogiini. Tulenpas vastavierailulle pikimmiten. :)

   Poista