Kokodama - Hauska palloamppeli keittiöön

Kävin eilen työpäivän lomassa hakemassa ruokakaupassa eväitä ja silmäni osuivat näihin hauskoihin Kokodama kookosamppeleihin. Valkoisen vuoren Katjan blogissa näihin ensimmäistä kertaa olen törmännyt ja ihastuin silloin heti amppelin sympaattiseen ulkonäköön.

Amppeleita oli tarjolla kahta eri kokoa samaan hintaan, joten otin luonnollisesti tuon isomman mallin. Keittiöön olenkin kaipaillut jotakin roikkuvaa kasvia ja tämä tuli tänne kuin tilauksesta. Meidän kodin kasveiksi olen yrittänyt valita vain helppohoitoisia lajikkeita ja tämä korallikaktuskin taitaa niihin kuulua. Minun hoitooni kun sopivat vain kasvit, joiden hoidon voi lähes unohtaa. :)


Eilinen päiväni muuten piristyi huomattavasti illan myötä, sillä tein aivan mahtavan kirppislöydön. Jotakin meinaan tuohon amppelin alapuolelle. Arvaatko jo? ;)

Mahtavaa lauantaita tyypit!

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No eikö olekin. :D Pientä hauskaa kotiin pikkurahalla.

   Poista
 2. Hauska! Amppelit ovat nyt tosi in, minäkin odotan sään lämpenemistä, että saan terassille amppelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amppelit ovat kyllä tehneet uuden tulemisen. Joku vuosi sitten hävitin vanhoja naruamppeleita kotoa ja kuvittelin, että niille ei enää paluuta olisi. Mutta niin vaan taas silmä tykkää niistäkin. :) Toivottavasti ilmat lämpenisivät pian ja päästäisiin laittamaan terassia ja parveketta kevätkuntoon. :)

   Poista
 3. Hauska! Amppelit ovat nyt tosi in, minäkin odotan sään lämpenemistä, että saan terassille amppelin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pallukka! Jotenkin tosi symppis. ❤ Sopis meillekin tämmöinen pallero, keittiöön just kaipaisin jotain roikkuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tulee hymy huulille joka kerta kun tuota palluraista keittiössä katselen. :)

   Poista
 5. Heeei, ihanaa, kävit ostamassa tuon! :) Meillä pallurainen vaihtoi paikkaa olohuoneesta kodinhoitohuoneen ikkunalle, siellä se pärjää tosi hyvin ja antaa kaipaamaani vihreyttä. :)

  VastaaPoista