Kodikkaasti keittiössä

Hyvää palmusunnuntaita! Täällä paistaa tällä hetkellä ihanasti aurinko pilvien lomasta vaikka aamulla ikkunasta vilkaistessani ja lumituiskua tuijottaessani mieleen nousivatkin erään sinitukkaisen laulajattaren sanat "Että mitähän..."

Tykkään pitää keittiön yleensä siistinä ja tasot tyhinä ylimääräisestä tilpehööristä. Näkymä pysyy näin selkeänä ja siivoaminen on huomattavasti helpompaa. Nyt keittiön siivouksen yhteydessä kuitenkin päätin kokeilla nostella keittiön tasoille hiukan enemmän tavaraa ja lopputulos olikin aika kivan kodikas.Kävin sisustusostoksilla omissa kaapeissa ja kaikki keittiön stailaukseen käytetyt tavarat siis löytyivät jo omasta takaa. Varsin kätevää..


Meillä ei ole vielä mitään pääsiäiskoristuksia esillä, mutta nyt ajattelin hilpaista askartelemaan muutamia pääsiäisjuttuja. Jos ensi viikolla saisi siis edes pikkaisen laitettua kotia pääsiäiskuntoon.

Meille ei tänne kerrostalon yläkerroksiin asti virpojat eksy, mutta toivottavasti teillä muilla on käynyt ahkeria pikkunoitia ja vitsat sekä suklaamunat ovat vaihtaneet omistajia. Aurinkoista päivän jatkoa!

4 kommenttia

 1. Ihana, kun voi shoppailla omissa kaapeissa :) Täällä tavaran karsiminen innostaa nykyään enemmän ja enemmän. Välillä tekee mieli laittaa juurikin keittiön tasoille kaikkea kivaa, kun ne muilla näyttää niin kivoilta. Mutta sitten kohta olen jo siivoamassa niitä pois, kun en vain osaa olla niiden kanssa.

  Ihanaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei hurjan paljoa ole mitään sisustusjuttuja laatikoissa ja kaapeissa odottamassa vuoroaan, mutta jotain kuitenkin. Kivasti saa uutta ilmettä hiukan välillä vaihtamalla esineitä. Ja keittiötähän saa somistettua ihan niillä käyttöesineilläkin.
   Mulla on vähän sama juttu, että olen varmaan kohta siivonnut nuo tasot jo tyhjiksi taas. Mutta hauskaa vaihtelua tämmöinen kuitenkin välillä.

   Poista
 2. Voi että miten ihana keittiö <3 Ja nuo laatat!! Oih ja voih! Silmä lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, ihana S! <3 Viisitoista vuotta täälläkin katseltiin vuokra-asuntojen erilaisia enemmän tai vähemmän onnistuneita keittiöratkaisuja ja nyt on ihanaa kun vihdoin on saanut tehdä juuri oman mielen mukaisen keittiön.

   Poista