Juhannuskalaa pääsiäispöydässä

Olemme viettäneet nämä pari päivää ihan kotosalla rentouten, ulkoillen ja erityisesti syöden hyvin. Eilen herkuttelimme kahden kesken mielettömän herkullisella ja näyttävällä juhannusriisillä. Tuo juhannusriisi on S:n suvun perinneruokaa, jota nautitaan heillä erilaisten perhejuhlien lisäksi niin juhannuksena, kuin joskus joulunakin.Juhannusriisin ohjeen on Polkkapossu jakanut mainiossa blogissaan muutama vuosi sitten. Jos siis kiinnostaa, mitä tämä herkku pitää sisällään, kannattaa käydä lukaisemassa. Vaatii kalan graavauksen ja riisin keiton hieman etukäteen, mutta muuten varsin nopea ja helppo herkku.


Tänään jatku pääsiäisen vietto jääkiekkoa sormet ristissä telkkarista tuijotellen ja huomenna suuntaamme ihastelemaan parin viikon ikäisiä koiranpentuja. Uijui, mahtaako käydä niin, että kotiin palatessa käsilaukusta löytyykin ylimääräinen tuhisija.

Rauhallista pääsiäisen jatkoa!

6 kommenttia

 1. Aijai miten herkullisen näköisiä kuvia täällä, slurp <3 Pitääkin laittaa muistiin tuo juhannusriisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä herkkua! Kannattaa testata joskus. :)

   Poista
 2. On todella herkullisen näköistä ja todella kauniita kuvia! Silmä lepää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvää on ja näyttävä ruoka myös. Varsinkin jos jaksaa panostaa esillepanoon vielä vähän enemmän kuin me (tehdä vaikka ruusukkeita tuosta lohesta).

   Poista
 3. Oi, näyttääpä hyvältä. Täytyykin kokeilla. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista