Helmikuun parhaat 2016

Maaliskuuta ollaan elelty jo muutama päivä. Ei se kevät sitten ihan taikaiskusta tänne maaliskuun myötä tullutkaan, kuten ehkä vähän lapsellisesti odotin. Pikkuhiljaa kuitenkin aurinko paistaa enemmän ja enemmän, ilmat lämpenevät ja jäät sulavat kaduilta. Nyt vielä vedetään pipoa korville.

Palataan kuitenkin vähän kertaamaan vielä helmikuun tapahtumia blogin puolella. Aika kotipainotteinen kuukausi kaiken kaikkiaan ja näin jälkikäteen tarkasteltuna ehdin tekemään melko monta DIY-projektejakin.
Kuun alussa piirtelin höyhentauluja itsellemme ja äidilleni ja teinpä aiheesta pienen tutoriaalinkin.
Sairastin pienen flunssanpoikasen ja pari päivää kului Tyyne-kissan kanssa sohvan pohjalla maaten.
Tein eteiseen DIY-printtejä itse kuvankäsittelyohjelmalla.
Talven hiljaisemman kauden jälkeen pääsin taas juoksemisen makuun ja kuukauden kuluessa juoksukilometrejä alkoi karttua jo mukavasti.


Kuun puolivälissä matkakuumetta lievittääkseni muistelin Shanghain matkaa keväältä 2010 ja siellä ihanaa YuYuan -puutarhaa.
Puhdistin vanhat lasimaljakot ja toin kotiin kirsikan ja magnolian oksia kevättä tuomaan.
Sain vihdoin valmiiksi pienen setin tuunattuja maustepurkkeja ja jaoin tutoriaalin lasikaiverretulle purkeille.
Pohdiskelin vaihtoehtoa keittiön liian suurelle ruokapöydälle.


Kuun lopussa esittelin olohuonettamme kuvien kera ja toin sinne varastosta jo melkein luopumani DIY-paperivalaisimen. Kuun viimeinen päivä nautittiin upeasta auringonlaskusta ja fiilisteltiin lähestyvää kevättä ja sen mukanaan tuomaa lisävaloa.

Maaliskuulta on odotettavissa muutama kiva kotiprojekti, lisää juoksua ja uusiakin liikuntamuotoja. Pienen pieni kotimaan viikonloppumatkakin olisi tarkoitus tehdä arkiviikkojen vastapainoksi ja piristykseksi. Tavaroiden raivausta ja konmaritusta olisi myös tarpeen jatkaa ja onpa suunnitelmissa myös yksi aika kiva arvonta toteuttaa tänne blogin puolelle.

Minkäslaisia suunnitelmia ja ajatuksia teillä lukijoilla on näin kuun alussa ja kevään kynnyksellä? 

4 kommenttia

 1. Paljon on asioita mahtunut helmikuuhun, kun ne näin kertaa :)

  Mukavaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vaikka kuukausi ei mitenkään erityisen aktiiviselta tuntunutkaan, niin onhan sitä paljon tullut touhuttua. :)

   Kivaa perjantaita sinulle!

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja monta diy-juttuakin olet mahduttanut helmikuuhun! Ihanaa, kun valo lisääntyy jatkuvasti, tosin sen seurauksena koko koti pitäisi siivota oikein kunnolla, auringonvalo on myös armoton pölyn näyttäjä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan aika monta DIY-projektiakin sai kuukauteen mahtumaan, vaikka ihan superaktiiviselta olo ei tuntunutkaan.
   Huh, sanopas muuta tuon pölyn suhteen. Meidän ikkunat kaipaisivat kyllä pesua todella kipeästi. Vielä on kuitenkin vähän liian kylmä alkaa ikkunoita availemaan, mutta toivottavasti pian osuu joku lämmin ikkunanpesuun sopiva päivä.

   Poista