Torstai-inspiraatio: Printtejä ja galleriaseiniä

Tykkään jenkkisanasta gallery wall, kun puhutaan erilaisista kollaasi- ja tauluseinistä. Tulee sellainen fiilis, kuin olisi jostakin korkeammastakin taiteesta kyse, kuin vain kollaasista erilaisia printtejä ja omatekoisia tauluja.

Pohtiessani lisäystä meidän olohuoneen galleriaseinään, sekä uusia vaihtoehtoja eteisen naikkosten tilalle, eksyin tietenkin myös Desenion sivuille. Desenio ei liene kenellekään sisustusalan blogeja seuraavalle uusi tuttavuus, mutta meille asti ei ole yhtään julistetta sieltä (vielä) hankittu. Valikoima on toki tyylikäs ja  mukavan laaja, mutta erityisesti minua miellyttävät heidän inspiraatiokuvansa ja tyylikkäät stailauksensa. Ja niiden perässä tälläkin kertaa olin.


Ah, tuo harkittu ja hallittu epäsymmetrisyys vaan jotenkin kiehtoo minua tällä hetkellä suuresti. (Vaikka kun tarkemmin kuvaa katsoin, niin symmetriahan tästäkin löytyy. Ensivaikutelma oli kuitenkin huolettomasti ripotellut taulut.) Ja kuitenkaan itse en siihen kykene sitten ollenkaan. Kaikki pitää olla tiukassa rivissä ja suorissa linjoissa. Ehkäpä vielä joskus repäisen ja kokeilen jotakin muutakin kuin tiukkaa asettelua. 


Yksinkertaiset, mustavalkoiset printit näyttävät hyvältä myös värillisellä seinällä. Tumma seinä ikään kuin kevenee julisteiden ansiosta.


Erilaiset senkkien ja lipastojen päälle asetellut taulujen ja koriste-esineiden asetelmat kiehtovat myös kovasti. Vaikka tällä hetkellä juuri mustavalkoiset printit tuntuvat kaikkein omimmilta, myös nuo värilliset tuovat kivaa vaihtelua ja eloa taulukollaaseihin.


Ja tästä kuvasta sainkin sitten idean eteisen uusiksi tauluiksi. Tällä kertaa ei tarttunut ostoskoriin valmista julistetta, vaan jotta saa haluamansa, on toteutus tehtävä osittain itse. Aloittelinkin projektia hiukan jo, toivottavasti pääsen pian esittelemään uusia taulujani.

Postauksen kaikki kuvat desenio.fi

3 kommenttia

  1. Noita inspiraatiokuvia on tullut täälläkin ihailtua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin on kyllä kiva palata aina välillä, niin ovat ihanasti stailattuja.

      Poista