Terkkuja sairastuvalta + Helmipannunalunen

Hellurei ja leppoisaa sunnuntai-iltaa!
Ihan on semmoinen olo, kuin olisi ollut poissa blogin ääreltä jo pienen ikuisuuden, vaikka todellisuudessa tauko kestikin vain muutamia päiviä. Olen ollut hiukan kipeänä ja viime päivien ohjelmaan on kuulunut lähinnä sohvaan kiinni kasvamista, Netflixin tuijottelua ja nenäliinojen kuluttamista. Nyt on kuitenkin jo paljon parempi olo ja kävin jopa töissäkin eilen kääntymässä.

Löysin askartelulaatikoitani läpi käydessä pussillisen puuhelmiä, joita olen hamstrannut joskus ties mitä projektia varten. Olin jo lähellä lahjoittaa helmet eteenpäin, mutta keksin kuitenkin askarrella niistä jotakin pientä. Pujotin puuhelmet juuttinaruun, solmin pään tiukalle solmulle ja maailman helpoin pannunalunen oli valmis. Juuri sopiva projekti silloin kun tekee mieli näperrellä jotakin pientä, mutta ajatus ei kulje mihinkään kovin monimutkaisiin tai suuritöisiin askartelutuotoksiin.Pannunalunen on just sopivan kokoinen puurokattilan alle aamupalapöytään. Ja vielä sen verran kivan näköinen, että kun se ei toimita pannunalusen virkaa, se saa koristaa kaurahiutalepurkkia.

Helmiä jäi muutama ylimääräinen ja niistä kiepsautin vielä pienen leikkikalun Tyynelle. Kisu on pitänyt minulle nyt seuraa kotona sairastaessani. Lämmittänyt ja kehrännyt sylissä, voiko parempaa saikkuseuralaista ollakaan. <3


Jaahas, se olisi ensi yönä taas SuperBowlin paikka. Viime vuonna jaksettiin valvoa ja seurata tuo jännitysnäytelmä läpi ja tänä vuonna ajattelimme ottaa uusiksi. Raahaamme patjan olohuoneeseen ja katamme popcornit ja namut patjan viereen. Nyt pitäisi vaan vielä valita, kumpaa joukkuetta sitä tällä kertaa kannattaisi.

Jännittävää Superkulhoyötä sitä seuraaville ja voimaa uuteen työviikkoon!

4 kommenttia

 1. Hirveästi on liikkeellä kaikki pöpöjä! Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tuntuu, että joka suunnassa sairastetaan nyt. Kiitos paljon tsempeistä, tänään on ollut jo ihan terve olo. :)

   Poista
 2. Onneksi meillä on vältytty kaikilta pöpöiltä, vielä *kop, kop*

  Ihana Tyyne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pöpöt kiertää teidät kaukaa.
   Tyyne lähettelee terkkuja kaimalleen. <3

   Poista