Kolme kovaa eteisessä

(Taustamusiikkia postaukselle voi käydä laittamassa soimaan täältä.)

Vihdoin pääsen esittelemään uudet printit, jotka sain perjantaina painosta. Aurinko paistoi eilen aamulla upeasti sisään olohuoneen ikkunasta ja antoi oman haasteensa valokuvaukselle. Valo ei oikein tahtonut riittää eteiseen saakka, paitsi mielettöminä heijastuksina kehysten laseista, joita piti sitten yrittää väistellä kuvauskulmilla. Mutta ei haittaa, antaa paistaa vaan!Printit toteutin kuvankäsittelyohjelmalla ja tulostin A3-kokoisina julistekartongille paikallisessa painoliikkeessä. Helppo ja varsin edullinen projekti taas kerran. Kaksi kaupunkia näistä on jo valloitettu. Rooma keikkuu edelleen matkahaavelistan kärkipäässä.

14 kommenttia

  1. Ihana idea :) Tätä voiskin matkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Matkihan pois :) Tää on helppo toteuttaa mistä tahansa kaupungista tai paikasta.

      Poista
  2. Hauska idea. Saako olla utelias ja kysyä missä painatit nuo printit. Tyttöni piirtelee paljon ja olemme ajatelleet tulostaa hänen tekemiään kuvia printeiksi. Homma on mietintäasteella ollut jo jonkun aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Kävin printtaamassa julisteet Jarin Kuvakaupassa. Heiltä saa valokuvapainatusten lisäksi myös julisteita, kutsukortteja yms. Hyvä palvelu oli ja tulosteet sai odottaessa.

      Poista
  3. Tosi hyvä idea! Mulla on ollut hakusassa yhdeltä printtifirmalta samantyyliset kaupunkitaulut karttana, mutta joko ei ole oikean kokoinen tai sitten väärinpäin suhteessa pystyyn tai vaakaan. Hitsi, melkein kateellinen tästä oivalluksesta ;-) On kyllä tosi mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama ongelma oli mulla, että olisin halunnut mapifulilta kolme näitä karttajulisteina, mutta koko ei täsmännyt. Itse en jaksanut alkaa karttajulisteita vääntämään, niin tein sitten tällaiset karvalakkiversiot. Idea on ihan vapaasti kopioitavissa! :)

      Poista
  4. Tulinpa tännekin kommentoimaan, että ovat kyllä hienoja! Fontit ovat mieleiseni ja aiheetkin; Rauma on kovin kaunis kaupunki ja Rooma taas palava rakkauteni, johon haluaisin aina vaan palata. Pariisia en ole päässyt vielä näkemään, mutta jos vaikka tänä keväänä...? Eikös Pariisin kevät ole se mikä pitää nähdä. :D

    Itse aloin pitämään käymistäni paikoista listaa liitutaululla maalatun kaapin seinään pari vuotta sitten, ja ajattelin jatkaa perinnettä jossain muodossa myös seuraavassa asunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit! Meillä on Rooma näistä vielä näkemättä. Sinnekin olisi ajatus nimenomaan keväällä matkustaa. Olen kuullut että olisi kauneimmillaan silloin. Pariisiinkin pitää kyllä päästä vielä joskus uudelleen.
      Se sinun liitutauluseinä on kyllä tosi kiva idea ja hienosti toteutettu. Ehdottomasti siirrät sen seuraavaan kotiin jossain muodossa. :)

      Poista