Eteisen suunnitelmia

Sain eilen illalla ripustettua eteisen seinälle uudet printit ja oi vitsi, kuinka fiilis muuttui heti hiukan selkeämmäksi ja modernimmaksi. En malttaisi odottaa, että pääsen valokuvaamaan uutukaiset ja esittelemään täällä blogissakin.

Näinkin pieni muutos sai kuitenkin pohtimaan eteisen kokonaisilmettä joka on - rehellisesti sanottuna - hieman keskeneräinen. Ensimmäinen näky ovesta kotiin tullessa on tyhjä valkoinen seinä ja harmaa, kulahtanut vessan ovi. Ei kovin tervetulleeksi toivottavaa, eihän?! Remontti jäikin eteisen ovien osalta vähän kesken ja vessaan ja rappukäytävään johtavat väliovet jäivät vaihtamatta. Suunnitelmassa olisikin jossakin vaiheessa päivittää myös nuo ovet samanlaisiksi kuin kotimme muutkin väliovet.
Ovien vaihdon lisäksi tuo tyhjä seinänpätkä kaipaisi jotakin pientä piristystä. Koska eteisessä ei myöskään ole minkäänlaista naulakkoa esimerkiksi laukulle tai vieraiden takeille, tällä hetkellä ajatuksissa päällimmäisenä olisi kiinnittää seinälle jonkinlaisia seinäkoukkuja. Esimerkiksi ihanat Muuton Dotsit kävisivät mainiosti.

Näiden akuutimpien muutoskohteiden lisäksi eteiseen olisi kiva saada hieman vihreää silmäniloa. Esimerkiksi nyt niin trendikäs peikonlehti kävisi hyvin hiukan varjoisamman huoneen kasviksi. Mayn musta metallikori taas olisi oiva paikka säilytellä paperinkeräykseen menossa olevia lehtiä. Ja joskus hamassa tulevaisuudessa, haluaisin panostaa vielä johonkin kauniiseen designtuoliin. Onko se sitten tuo &Traditionin InBetween, jonka muotokieli tällä hetkellä miellyttää silmään, vai joku muu, se jää nähtäväksi.


Tässä vanhassa eteiskuvassa (pardon my rönttövaatteet) näkyvät nuo "ongelmakohdat". Kuvassa vasemmalla vessan ovi ja seinänpätkä ja kuvassa oikealla sisäänkäynti.

Mitä mieltä olet eteissuunnitelmastani? Etenkin ideoita peilikaapiston ja vessan oven väliselle seinälle otetaan vastaan. :)

Kollaasin kuvat:
Finnish Design Shop (1, 2), DesignBox, Kaakelikeskus, Plantagen, K-rauta

2 kommenttia