DIY paperivalaisin olohuoneessa

Aurinkoista lauantai-iltapäivää! Olipas ihana tulla valoisaan aikaa töistä kotiin niin, että aurinkokin vielä paistoi olohuoneeseen. Nappasin saman tien kameran käteen ja otin muutamia kuvia olohuoneesta. Viikonloppusiivoukset on siivomatta ja ikkunat likaisina (kivasti tuo kevätaurinko muuten paljastaa kaikki sutut ikkunoissa), mutta sopivalla rajauksella ja valotuksella tuollaiset ikävät pikkujutut saadaan onneksi häipymään.

Teimme tämän paperisen valaisimen jo muuttaessamme edelliseen asuntoon. Nyt olin tästä jo luopumassa, koska hölmöyksissäni kuvittelin, ettei se sopisi tänne ollenkaan. Viime viikonloppuna olohuoneessa ollut simpukkavalaisin joutui kuitenkin tuunauskärpäsen pureman kohteeksi ja olohuoneeseen siirrettiin tämä varastossa majaillut DIY-valaisin.Valaisin on hiukan kärsinyt varastoinnista, mutta eipä se haittaa. Tällaisen varjostimen luonteeseen pieni sympaattinen rähjäisyys sopii itse asiassa oikein mainiosti.


Valaisin on tehty taittelemalla kopiopaperista paperikirppuja/fortune teller-leluja (tai miksi niitä sitten haluaakaan kutsua) ja liimaamalla ne kuumaliimalla riisipaperivarjostimen päälle. En nyt suin surminkaan muista kuinka monta paperikirppua jouduimme taittelemaan, mutta useampi ilta siinäkin vierähti. Tämä oli niitä projekteja joiden kuvittelee olevan valmis vähällä ajalla ja vaivalla ja sitten työn määrä yllättääkin täysin. Taisin kuumaliimaakin hamstrata kaupasta lisää pariin otteeseen, ennen kuin oli valmista.

Olen tyytyväinen, kun valaisin sai vielä uuden tilaisuuden meillä kotona. Ja omasta mielestäni se ainakin sopii paikalleen paremmin kuin hyvin.

6 kommenttia

 1. Voi miten ihana valaisin! Onneksi ette luopuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon kyllä nyt niin samaa mieltä, että onneksi ei pistetty heti kiertoon. En tiedä mikä päähänpisto se oli, kun näyttäisi sopivan mainiosti paikalleen.

   Poista
 2. Tosi kivasti sopii valaisin muuhun sisustukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin on valaisin tosiaan tänne kotiutunut vaikka aluksi jostain syystä olinkin eri mieltä.

   Poista