Viikonlopun viettoa kukkien kera

Meillä oli ilo saada sunnuntaina kylään lähes koko perheeni. Hetken aikaa oli vilskettä ja elämää, kun 56 neliöön mahduttautui yhteensä kuusi lasta ja kahdeksan aikuista, sekä yksi rauhaa ja hiljaisuutta rakastava kissa, joka ei ymmärtänyt ollenkaan mitä tämä tällainen meininki nyt tarkoitti. :)

Olin ostanut itselleni juuri uuden viherkasvin tuomaan kotiin hiukan elävää vihreyttä ja sunnuntaivieraiden mukana saimme vielä pari ihanaa kukkakimppuakin. Nyt riittääkin kotona silmäniloa kasvien muodossa.En ole mikään viherpeukalo, ja onnistun aina joko hukuttamaan tai näännyttämään kasvini janoon. Luin, että tämä viirivehka olisi aika kiitollinen kasvatettava, eikä niin pelästyisi vaikka välillä saisikin liikaa vettä. Tuo ylenkastelu kun on se suurempi ongelma. Viherpeukut pystyyn, että tämä olisi pitkäikäisempi kuin muut kasvini ovat olleet.


Meillä oli kaiken kaikkiaan aika touhukas viikonloppu. Oli veljenpoikien synttäreitä, sunnuntaina kahvivieraat ja eilen vielä päätimme aamulla tehdä ex-tempore päiväretken Turkuun. Turun visiitistämme lisää sitten seuraavassa postauksessa.

Energiaa viikkoon!

2 kommenttia

  1. Joo viirivehka on helppo, munkin antihortonomisissa käsissä pysynyt hengissä jo 4 vuotta :D Tosin kauheesti siinä ei ole noita valkoisia kukkia näkynyt... Mutta vehreänä pysynyt ja kasvanut, niin sehän riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on kokemuksenkin mukaan helppohoitoinen. Toivottavasti mullakin pysyy elossa ja hyvinvoivana tämä. :)

      Poista