Torstai-inspiraatio: Pieniä koteja

Odottelen viikonloppua, että pääsisin valoisaan aikaan kuvailemaan taas vähän omaa kotia. Sillä aikaa surffailen etsien ihania sisustuskuvia inspiraatioksi. Tällä kertaa katselin sillä silmällä erityisesti pieniä koteja. Sellaisia alle 60 neliön sympaattisia asumuksia, vähän niinkuin omammekin. :)


Miten upeat nojatuolit tässä kuvassa! Olohuoneessa on myös kivasti väljyyttä, vaikka asunto onkin pieni.
Tässä makuuhuonekuvassa on paljon juuri sitä tunnelmaa, jota omaankin makkariin haen. Ehkä hieman askeettisempi, kuin mitä meillä tulee ikinä olemaan, mutta vaaleat ja harmaat sävyt ovat niin kauniita puulattiaa vasten. Myös tuo messingin värinen valaisin näyttää tässä yllättävän hyvältä.


Harmailla pellavalakanoilla pedattu sänky oikein kutsuu kömpimään vällyjen väliin. Tässä asunnossa on myös kauniit tummat ikkunalaudat.


Pieni vihreän sävyinen ruokapöytä on hauska yksityiskohta.


Tässäkin olohuoneessa on saatu mahdutettua paljon toimintoja, mutta tunnelma on silti ilmava ja väljä. Huonekalut ovat keveitä ja yksityiskohtia on juuri sopivasti herättämään mielenkiintoa, mutta ei liikaa ettei tule tukkoista fiilistä.


Tuo sohva! ♥ Meillä tykätään löhöillä sohvalla, joten ei tuollainen meille kyllä kävisi, mutta kaunis se on kuin mikä!


Kuvassa huomioni kiinnitti hauska pöydänjalka. Seinissä on myös kaunis harmaa sävy, jota vasten valkoiset jakkarat ja hylly pääsevät oikeuksiinsa.

Näitä kuvia katselemassa vahvistui käsitykseni, että myös pieneen kotiin mahtuu hauska, toimiva ja persoonallinen sisustus. Siinäpä tavoitetta omankin kodin laittoon.

Kaikki postauksen kuvat 55kvadrat.se

4 kommenttia