Tervetuloa!

Tervetuloa uuteen blogiini!

Uusi vuosi, uudet kujeet, ja tadaa: uusi blogi! Täällä taas ollaan bloggaamisen koukuttavassa maailmassa.

Uuden blogin aloitus vaati hieman kypsyttelyä. Joulukuun alussa tapahtunut muutto innosti taas sisustuspuuhiin ja jotenkin tuntui, että haluaisin aloittaa uudelta pohjalta uuden kodin ja blogin kera. Kuitenkin aikaisempi bloggaajaurani on ollut hyvin vaihtelevaa kiinnostuksen välillä noustessa ja välillä hiipuessa, joten mietin pitkään, onko järkeä sitouttaa itseään enää uuden blogin ylläpitoon. Jokin kumma tässä touhussa kuitenkin vetoaa ja päätin antaa itselleni ja vielä yhdelle blogille mahdollisuuden. :)

Tässä blogissa, kuten sen nimestäkin voi jonkun mutkan kautta päätellä, keskitytään edelleen kotijuttuihin sisustamisen ja DIY-hommeleiden noustessa pääasiaksi, mutta silloin tällöin haaveillaan myös matkustamisesta ja jos hyvin käy, päästään myös kertomaan niistä toteutuneista matkaunelmista.

Tervetuloa lukijakseni! Toivottavasti viihdyt blogini parissa.


PS. Kuvituksena pieni kuvakollaasi vuoden 2015 huippuhetkistä. Joihinkin niistä palaillaan muisteloiden merkeissä vielä blogissakin.

PPS. Olen siirrellyt vanhan blogin puolelta muutamia kirjoituksia myös tännne omalle aikajanalleen. Näin säilyvät uuden kodin remonttijutut ja pienet matkakertomukseni saman blogikaton alla.

Ei kommentteja